-1.2 C
Vaslui
04-dec.-2021

DSVSA Bârlad este în doliu! A murit un medic veterinar foarte cunoscut!

Dan Pintilie

TRIST… Colectivul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Vaslui (DSVSA) ne-a comunicat cu tristețe trecerea în neființă în seara zilei de 15 octombrie, la Spitalul Municipal „Elena Beldiman” Bârlad în secția ATI, a colegului lor, medic veterinar DAN PINTILIE. Avea doar doi ani de când ieșise la pensie, iar viața i-a fost curmată brusc de SARS CoV 2, un virus necruțător! Dumnezeu să-l odihnească!

„Nimeni nu este întrebat când dorește să plece din această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Fie ca bunul Dumnezeu să poată alina durerea familiei îndoliate și să-i odihnească sufletul! Am pierdut un coleg bun, cu inima mare, vesel, care era fericit când era înconjurat de prieteni, un caracter vulcanic dar cu suflet de aur. Un om deosebi, care ne-a umplut existența de entuziasmul său molipsitor”, au precizat triști, colegii săi de muncă.

S-a născut pe 6 iulie 1952 în comuna Băcani, județul Vaslui, unde are mama, o sora si un frate care plâng plecarea spre cele veșnice a fiului și a fratelui lor. A locuit în Bârlad, fiind căsătorit. Pierderea lor este enormă. „Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămași nemângâiați de tragica despărțire.”, mai scriu cei din DSVSA Vaslui.

A fost absolventul Universității de Științe Agricole și de Medicină Veterinară ,, Ion Ionescu de la Brad” din Iași, Facultatea de medicina veterinara, promoția 1980. În anul 1993 obține în baza concursului, gradul de medic veterinar primar, profilul de specialitate „epizootologie”.

A lucrat la Circumscripția Sanitară Veterinară Ivești până în anul 1999 luna iulie, iar de atunci până la pensionare, în anul 2017, a lucrat la Circumscripția de Control Alimente din Bârlad, la Piața Mică, cu rezultate profesionale deosebite.

„Cu sufletul înlăcrimat de vestea dispariției bunului nostru coleg, copleșiți de durere, ne exprimăm regretele eterne. Domnule doctor Dănuț PINTILIE (TATA DAN!), îți dorim zbor lin spre Împărăția Luminii celei Veșnice. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, transmit colectivul DSVSA Vaslui și colegii din cadrul CSVSAO Barlad 2.

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here