1.3 C
Vaslui
04-feb.-2023

Dubla crimă de la Iaşi. Sami Ahmed el-Bourkadi era drogat cu „funny gas”. Avocatul consideră probele slabe

- Advertisement -

Avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe marocanul Sami Ahmed el-Bourkadi, consideră probele slabe, dar spune că deocamdată nu va contesta decizia.

Sami Ahmed el-Bourkadi aşteaptă decizia finală în ceea ce priveşte trimiterea sa în judecată, după ce procurorii au finalizat rechizitoriul, iar acum totul stă în mâinile judecătorului de cameră preliminară.  Dovezile principale care îl incriminează pe studentul marocan sunt urmele de sânge găsite de anchetatori pe sutienul Vanesei, una dintre cele două victime, dar şi pe maioul lui Youssef Ajniah, iubitul acesteia.

De asemenea, surse judiciare susţin că Ahmed el-Bourkadi era drogat cu protoxid de azot, gaz folosit la umflarea baloanelor, cunoscut în rândul tinerilor şi sub denumirea de „funny gas”, fiind o substanţă care dă halucinaţii.  „Am spus-o şi în sala de judecată că nu vom ataca decizia instanţei, indiferent care ar fi fost ea. Asta, pentru că judecătorul este la primul contact cu dosarul şi nu are rost să contestăm acum”, a transmis avocata Raluca Andrei.

Citeste mai mult: adev.ro/rbpl5k

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.