24.5 C
Vaslui
12-aug.-2022

UPDATE: A fost identificat și reținut autorul dublei crime de la Zorleni!

- Advertisement -

PRINS… Ucigașul celor doi bătrâni din comuna Zorleni, Neculai și Elena Coșeru, a fost reținut de către polițiștii criminaliști, astă-noapte, puțin după miezul nopții. Acesta este un consătean, vecin cu victimele, pe nume George Crețu. Bărbatul are vârsta de 24 de ani și este recidivist, cu ani mulți de închisoare, în ciuda vârstei sale. Pus în fața probelor, individul și-a recunoscut faptele, iar acuzațiile care i se aduc sunt: omor calificat, violare de domiciliu și, cel mai probabil vor fi extinse pentru tâlhărie calificată. „Autorul se află în custodia Poliției, la această oră fiind întocmite documentele, pentru aducerea sa în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă. Omorul a fost săvârșit în scop de jaf, s-a sustras o sumă de bani și urmează să se steabilească cu exactitate, dacă a mai sustras și alte bunuri din casă”, a precizat procurorul șef, Sorin Armeanu, din cadrul Tribunalului Vaslui. Bătrânii au fost uciși cu sălbăticie, cu multiple lovituri de cuțit în zona gâtului, spun anchetatorii. Vom reveni cu amănunte.
.

STIRE INITIALA: Dubla crimã din Zorleni putea fi împiedicatã! | VIDEO

DE NECREZUT… Detalii cutremurãtoare ies la ivealã despre dubla crimã din Zorleni! Politia ar fi putut împiedica mãcelãrirea sotilor Coseru Neculai si Elena, dacã si-ar fi fãcut treaba, pentru cã acestia fãcuserã o plângere penalã de douã sãptãmâni prin care sesizau cã i-au cãlcat hotii! Ce-a fãcut politia? Nimic! Rudele spun cã nici mãcar nu au fãcut dosar penal! Iatã cã dupã douã sãptãmâni, doi dintre gospodarii satului, care au fost renumiti pentru hãrnicia lor si pentru bogatia moralã si materialã datoritã muncii depuse, au fost mãcelãriti în casã, de cãtre criminali! Mobilul crimei este unul foarte clar, banii! Cei doi bãtrâni au doi copii extraordinari, în Constanta si Brãila, care, în stare de soc, s-au îndreptat spre casa pãrinteascã si vor sã lanseze o petitie prin  care sã cearã politicienilor sã initieze un proiect de lege “Moarte pentru moarte”. Dupã câte se întâmplã în ultimul timp în tarã, cu criminalii lãsati în libertate si cu puscãriasii cocolositi prin penitenciare, guvernantii ar trebui sã ia taurul de coarne si sã înãspreascã legile privind infractiunile cu violentã! Politistii au un cerc de suspecti, se pare cã doi dintre ei deja au fost retinuti si dusi la audieri. Acestia ar fi vecini cu cei doi soti ucisi.

Comuna Zorleni a fost zguduitã de o veste care a cãzut ca un trãznet! Doi bãtrâni, sot si sotie, în vârstã de 84 de ani, din Zorleni, au fost descoperiti morti, în casã. Victimele dublei crime sunt Neculai si Elena Coseru. Cei doi bãtrâni au fost gãsiti de menajera care îi îngrijea, femeia fiind de loc din Bârlad. Aceasta a venit la bãtrâni, împreunã cu ginerele ei, si a gãsit grozãvia: bãtrânul mort în curte într-o baltã de sânge, bãtrâna moartã în holul casei cu un cutit în mânã. Peste tot era numai sânge, iar casa era rãscolitã, de sus pânã jos! Bãtrânii Neculai si Elena Coseru erau cunoscuti ca fiind gospodari fãrã pereche.

UCISI ÎMPREUNÃ Doi bãtrâni, dintre cei mai gospodari oameni din Zorleni au sfârsit sub cutitele hotilor din neglijnta crasã a politistilor!

Politistii, pãrtasi morali la crimã!

La fata locului, echipa de politisti de la Investigatii Criminale – IPJ Vaslui, sub coordonarea unui procuror criminalist, au rezistat cu greu imaginilor horror despre de a face în casa celor doi soti Coseru. Cu o avere frumoasã, acumulatã în ani multi de muncã, acum sotii Coseru, bolnavi si bãtrâni, erau îngrijiti de o menajerã, care le era aproape ca o fiicã. Femeia venea dimineatã si pleca seara de la ei. Asa a fost si acum douã zile, miercuri, când la orele 22:00, a plecat spre Bârlad, lãsându-i pe bãtrâni în paturile lor. Totul se pare cã s-a petrecut spre dimineatã. Când a venit menajera la ora 10:00 la ei, s-a îngrozit, a avut un soc si a iesit tipând la vecini sã cheme politia. Si de aici, lucrurile se stiu: politie, procurori, culegere de probe, cãutare de amprente, tot ce tine de „bucãtãria” criminalistilor. Din cele ce spun rudele însã, moartea violentã a celor doi soti putea fi evitatã, dacã politistii din comun ar fi tinut cont cã familia Coseru era vizatã de mult de golanii satului, pentru averea lor! Nu a fost pentru prima datã când erau cãlcati de hoti! „Acum cinci ani au fost prãdati de hoti si copii le-au montat gratii la ferestre si usi. Au vrut sã le punã si camere de supraveghere, dar au ales sã monteze senzori de miscare, pentru cã bãtrânii nu aveau cum sã se descurce cu calculatorul. Acum douã sãptãmâni iarãsi au venit hotii peste ei, iar nenea si tanti au depus plângere la politia din sat! Nu s-a fãcut nimic, nu s-a miscat nimic! Dacã se stia cã sunt vizati, de ce nu s-au strãduit sã rezolve cazul si sã vadã cine îi vizeazã? Acum ar fi trãit! Sunt pãrtasi la crimã!”, ne-a precizat o nepoatã a victimelor, aflatã si ea în stare de soc. De la Parchetul de pe lângã Tribunalul Vaslui singura informatie este aceea cã „lucrãm în continuare la caz, se fac cercetãri la fata locului în continuare, existã un cerc de suspecti. Dupã finalizarea cercetãrilor vom da un comunicat”, a spus proc. sef al Parchetului de pe lângã Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.