Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: “Coronavirusul nu existã” / Cãtre liderii social-democrati: “Oricum, sunteti toti niste prosti!”

UITUC… Pe fondul cotroversei despre coronavirus si adoptarea legii carantinãrii, blocatã de PSD la Senat, liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu si-a insultat luni colegii din Comitetul Executiv al PSD numindu-i „prosti”, nestiind cã si-a uitat microfonul deschis.

Momentul a fost relatat de G4Media care citeazã surse din partid. “Coronavirusul nu existã” si „oricum, sunteti toti niste prosti”, ar fi spus Dumitru Buzatu. Dacã prima asertiune ar fi fost spusã pentru a fi auzit, completarea a fost auzitã împotriva dorintei sale, pentru cã Buzatu a uitat sã închidã microfonul, relateazã sursa citatã. Social-democratii s-au întrunit luni pentru a decide ce strategie vor adopta în legãturã cu legea carantinãrii si izolãrii, adoptatã sãptãmâna trecutã de Camera Deputatilor, inclusiv cu votul PSD, dar blocatã în Senat dupã ce presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a adus numeroase critici legii si a imputat guvernului cã a trimis o lege cu numeroase probleme.
NICIUN COMENTARIU