spot_img
25.2 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

VIDEO | Dumitru Buzatu, sobru și elegant, la Tribunal, pentru verificarea arestului la domiciliu. Avocații cer control judiciar sau judecarea în libertate

- Advertisement -

PROCEDURĂ… Dumitru Buzatu a revenit astăzi la Tribunalul Vaslui, unde instanța îi verifică temeinicia menținerii măsurii arestului la domiciliu. Îmbrăcat elegant, la costum gri, dar parcă mai sobru și mai gânditor decât data trecută, fostul președinte de Consiliu Județean, acuzat de procurorii DNA că lua șpăgi fabuloase pentru lucrările la „Drumul strategic Bârlad – Laza- Codăești”, a adoptat o mimă foarte serioasă, aproape gravă la intrarea în instituție și, respectiv, la momentul formalităților de prezentare a cărții de identitate. Probabil, acesta este semnul unei concentrări deosebite a inculpatului pe solicitarea avocaților săi, de a convinge judecătorii că poate fi lăsat sub control judiciar sau chiar liber și dezlegat de orice alte măsuri preventive. Cât timp s-a legitimat la persoana îndrituită cu această sarcină la intrarea în Tribunal, Dumitru Buzatu a primit și un telefon scurt, la care a răspuns eliptic, mai ales că de față erau și câțiva ziariști. Între timp, pe portalul instanțe a apărut ca preschimbare a termenului de judecată pe data de 21 iunie, la ora 9,15, însă, având în vedere că Dumitru Buzatu se află în aceste momente în sala Tribunalului, rămâne de văzut ce va decide astăzi instanța.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

17 COMENTARII

 1. Jeg de om cu tot neamul lui, o taratura penala cu o mentalitate de comunist, obișnuit sa distrugă o comunitate pentru binele lui și apropiaților lui care stau ca latraii când apare javra.

 2. Ce arest la domiciliu?se plimbă cu mașina cum vrea el,iese pe sus pe deal pe la fermă, pleacă cînd vrea mușchii lui, și judecătorii sunt la mina lui.

 3. Vad comentarii gen” la pușcărie… bla,bla,bla” dar toți…..aproximativ toti au votat urmașii lui Buzatu! Mai este ceva de comentat? Ne merităm soarta, merităm sa se rada de noi ,mai ales ca sm avut specimenul asta ” sobru” care lua șpaga în portbagajul mașinii, ca etape drojdie săracul iar noi…..deștepți….votam urmașii lui! Bravooooo!

 4. Un hoț penal,care ar trebui să fie la pușcărie.Din păcate, este liber și putred de bogat,iar oamenii simpli supraviețuiesc cum pot cu salariul minim pe economie.Nu mai cred în vreo schimbare la noi în țară,sa văzut la alegerile locale.

 5. Vom fi tributari pe viata cumei roșii. În satul unde locuiesc asistații sociali au ochii roșii,ei vor vota pe veci cică roșie. Hofgh.

 6. Mă lăsați să postez ori mai bine mă abțin??Bine,să incerc din nou.
  Deci,mai bipedule de Solomon,iată cum ieși în evidență din nou,prin comportament inadecvat,afișând o aroganta prostească,chiar de neînțeles.!!?Îți amintești cum acum ceva ani in urma,acea eleva de liceu te.a făcut zob,varza daca vrei iar replica ta a fost de prisos.
  Atâta lipsa de bun simt sau lipsa celor 7 ani de acasă,nu am întâlnit de mult timp.!?Nu meriti un loc în politichia mare,căci nu pricepi nimic iar pentru bârlădeni sau pentru conjudețeni,nu ai făcut nimic,ba dimpotrivă,numai prejudicii ai produs ,datorita comportamentului tau josnic și lamentabil.!!Ești,cred eu,chiar un hot.mai.mare ca precededorul.tau si nueriti nimic,decât oprobriul public,mai ales că ai fost catalogat și.un golanas vasluian.!!!
  Dragi jurnaliști,sabotați.l cat putetipe acest individ,un adevărat avorton al politicii românești și lăsați.l.cu haidamacii lui de jurnaliști ce.l prea măresc in ciuda prostiilor lui.si.a unui comportament lamentabil.
  Rușine pentru voi bârlădeni că ați votat un asemenea …plavanel ce nu știe nimic despre sensul existenței umane.!!

 7. Erau si lacheii cu el ?In puscarie sa putrezeasca.Cand partidul lor nu mareste pensiile ,salariile iar ei au pensii speciale fura portbagaje de bani te intrebi cum au fost votati iar hotii?La ocna cu hotii!

 8. Un spagar la costum nea șpagă asta. Carcalete la costum cu apucături de spagar de la judet. Exemplu de dat la toți cum sa făcut nea șpagă asta de ris în tara. Dacă e de ris nu e de plins .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.