23.7 C
Vaslui
27-iun.-2022

Durerea oamenilor nevoiţi să renunţe la animalele salvate din război: „Au plecat din Ucraina cu trei câini, trei pisici şi o valiză mică”

Războiul afectează şi animalele, nu doar oamenii. Mai mulţi căţei şi pisici din Ucraina, salvaţi de familiile lor din calea războiului, şi-au găsit liniştea la adăpostul „Ajutaţi-l pe Lăbuş” din Galaţi. Animalele sunt în siguranţă şi vor fi cazate gratuit, până când stăpânii lor se vor putea întoarce după ele.

Printre căţeii refugiaţi din Ucraina care şi-au găsit un loc la adăpostul de animale, de la marginea oraşului Galaţi, este şi Amir. Este un câine de talie mare, din rasa ciobănesc corb. Împreună cu stăpânul lui au reuşit să fugă din calea războiului. Din păcate, în centrele de refugiaţi nu îl putea ţine pe Amir, astfel că a fost nevoit să-i găsească un loc sigur.  „Nu este un câine prea prietenos.

Se vede că suferă după familia lui, însă în adăpost va beneficia de toate conditiile pentru a fi în sigurantă: căldura, hrană şi îngrijire, până când familia lui va veni după el. Suntem deschişi şi oferim, dacă este nevoie, ajutor şi altor animale din Ucraina aflate în nevoie. Rugăm din suflet cetăţenii ucraineni să-şi salveze animăluţele din război, să nu le abandoneze acolo. Noi îi vom ajuta şi le vom oferi cazare şi îngrijire cât va fi nevoie, la Spitalul Animalelor Orfane-Susy Utzinger, unde a fost amenajat un spaţiu special pentru animalele refugiate din Ucraina”, spun reprezentanţii adăpostului de animale.

Citeste mai mult: adev.ro/r8qp99

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here