spot_imgspot_img
spot_img
1.8 C
Vaslui
09-dec.-2023

Ea este femeia care are cel mai lung gât din lume. Tânăra are aproape 2 metri înălţime şi parcă e scoasă din vitrine – FOTO

- Advertisement -

Lyudmila Titchenkova are 25 de ani și este cu totul şi cu totul specială. Tânăra care s-a născut orașul Nikolaev, Ucraina, este posesoarea unui trup care măsoară 1,96 metri înălțime, dar gâtul său lung este cel care atrage toate privirile.

Ea este femeia carea are cel mai lung gât din lume. După ce fata a împlinit 10 ani, părinții i au observat că trupul fiicei lor a început să se dezvolte foarte rapid. Era mai înaltă și avea brațele mai lungi decât ceilalți copii de vârsta ei, dar aceștia erau mai îngrijorați de lungimea gâtului și curbura anormală a coloanei vertebrale.

În momentul în care tânăra a ajuns în punctul în care nu mai voia să iasă din casă din cauza aspectului ei, părinții au dus-o la spital. Medicii au descoperit că Lyudmila suferă de sindromul Marfan, o afecțiune genetică rară a țesutului conjunctiv care poate afecta multe părți ale corpului.

În cazul Lyudmilei, tulburarea a afectat țesutul conjunctiv din coloana vertebrală, determinând curbarea acesteia la un unghi de treizeci de grade. Acesta pare a fi un simptom destul de obișnuit al bolii, care afectează de obicei brațele, picioarele și degetele. După ce a suferit o intervenție chirurgicală corectivă și tratament pentru a-și îndrepta coloana vertebrală, tânăra poate trăi acum în mod normal și spune că vrea să nu își lase viitorul afectat de tulburarea ei. …https://www.romaniatv.net/ea-este-femeia-carea-are-cel-mai-lung-gat-din-lume-tanara-are-aproape-2-metri-inaltime-si-parca-e-scoasa-din-vitrine-foto_5718238.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.