spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Echipa de “AUR” a lui Ionel Sandu: “Vasluiul trebuie să primească recunoașterea pe care o merită” (P)

- Advertisement -

ECHIPĂ… Ionel Sandu, candidatul AUR la Primăria municipiului Vaslui, își prezintă astăzi colegii cu care vrea să facă echipă în Consiliul Local. Sunt oameni serioși, cu studii superioare, profesioniști în domeniile în care activează: economiști, profesori, ofițeri în rezervă, foști directori etc. Nu sunt omul promisiunilor deșarte, însă un lucru pot promite: Vasluiul și vasluienii vor fi prioritatea mea. Alături de colegii mei care candidează la Consiliul Local vom reda demnitatea municipiului în care trăim zi de zi, vom aduce aici investitori, vom crea locuri de muncă, pentru ca fiii și nepoții noștri să revină acasă, după ce-și vor fi finalizat studiile. Ne vom lupta pentru ca Vasluiul să primească recunoașterea pe care o merită, doar împreună vom face schimbarea”, a transmis Ionel Sandu, candidatul AUR la Primăria municipiului Vaslui. În rândurile următoare, vă prezentăm cine sunt primii șase candidați AUR la Consiliul Local Vaslui.

Vlad Dicu, candidatul AUR la Consiliul Local Vaslui, are 43 de ani și a lucrat, timp de 17 ani, în sistemul bancar, de la ofițer back-office până la director: “sunt un om de echipă, cu inițiativă și perseverență. În prezent, sunt consilier în domeniul achizițiilor publice în cadrul Spitalului Județean de Urgență, iar în același timp am o firmă de brokeraj credite bancare, franciză la o firmă din Iași, Mango BROKER. Îmi place să discut cu oamenii, să mă implic în societatea civilă, atât în domeniul economic, cât și în domeniul sportiv. În ultima perioadă, am propus 3 proiecte pentru vasluieni, toate cîștigătoare, în urma votului, la o inițiativă a Primăriei Municipiului Vaslui. Având și spirit organizatoric, am reușit să organizez un turneu de tenis de masă de mare anvergură cu aproape 200 de participanți din toată țara, precum și din Republica Moldova. Consider că am destulă expertiză și experiență pentru a veni în fața vasluienilor cu proiecte și idei constructive în Consiliul Local Vaslui, care să fie aprobate și implementate pe termen mediu și lung. Sunt născut și crescut în Vaslui și îmi doresc să trăiesc, nu numai într-un oraș verde, ci și într-un oraș dezvoltat economic, în care tinerii să se simtă acasă și după ce își termină studiile. Pentru un Vaslui al tinerilor, pentru un Vaslui verde și curat, pentru un Vaslui modern, am decis să îl susțin pe dl. Ionel Sandu la Primăria municipiului Vaslui. Votez Ionel Sandu!”, a transmis Vlad Dicu.

Constantin Carabină: “îmi doresc ca orașul nostru să se dezvolte”

Constantin Carabină este colonel în rezervă și candidează pentru prima dată la alegerile locale. “Sunt colonel în rezervă, ofițer al Armatei naționale române, cu o bogată experiența de leadership și comunicare. Absolvent de studii militare, licențiat în științe juridice (U.A.I.C), postuniversitar de conducere și management, postuniversitar marketing (Universitatea “Gheorghe Bacovia”). Am indeplinit funcții de conducere și comandă. Am coordonat, în calitate de manager în perioada 2010-2021, filiala Garanti BBVA, Vaslui, Huși, Bârlad. În prezent, sunt coordonator pe zona Moldova la S.C T.M.G. Sunt căsătorit, locuiesc în municipiul Vaslui din anul 1976 și cunosc foarte bine problemele sociale cu care se confruntă urbea vasluiană. Atuurile mele sunt axate pe comunicare, abilități de lucru în echipă, spirit de inițiativă, flexibilitate, inventivitate, capacitate de lucru în condiții de stres, capacități de management al riscului și de rezolvare a situațiilor de criză. Capacitatea de adaptare la schimbare, capacitatea de a gestiona un volum mare de activități; capacitatea de a forma, conduce și motiva o echipa; capacitatea de a gestiona și prioritiza sarcinile; respectarea termenelor și a angajamentelor și asumarea responsabilităților. În calitate de candidat la Consiliul local Vaslui, doresc ca orașul nostru să se dezvolte și să le pot oferi prin proiectele și propunerile mele un viitor frumos tinerilor, seniorilor și pensionarilor. Îl susțin pe domnul Ionel Sandu la Primăria municipiului Vaslui. Și eu votez Ionel Sandu”, a transmis colonelul în rezervă Constantin Carabină.

Constantin Ignat: “vreau să aduc Vasluiului un plus de siguranță și securitate”

Un alt vasluian care candidează din partea AUR la Consiliul Local Vaslui este Constantin Ignat: “am 53 de ani, sunt vasluian, am lucrat în Ministerul Afacerilor Interne începând cu anul 1993 iar din 2020 sunt ofițer în rezervă. Am absolvit facultatea de drept și un masterat în securitate industrială pe domeniul securitate și sănătate în muncă. Sunt criticul acțiunilor guvernamentale și locale care sfidează bunul simț. Nu negociez niciodată principiile sănătoase care m-au călăuzit în viață! Pentru că trăim într-o perioadă când viața, sănătatea și libertățile cetățeanului sunt puse la grea încercare, prin experiența mea vreau să aduc Vasluiului un plus de siguranță și securitate. Îl susțin pe Ionel Sandu, candidat la funcția de primar al municipiului Vaslui!”, a transmis Constantin Ignat, candidat AUR la Consiliul Local Vaslui.

Cristian Brînză: “Vasluiul merită statutul și atenția pe care le-a avut în timpul domniei marelui Voievod Ștefan cel Mare”

Cristian Brînză are, de asemenea, pregătire militară: “am 50 de ani și am activat în Ministerul Apărării Naționale timp de 27 ani – comunicații și informatică. Sunt căsătorit, am un copil, student la Facultatea de Medicină. Sunt român, sunt patriot și sunt vasluian. Candidez la Consiliul Local pentru a aduce un nou suflu municipiului Vaslui, pentru a oferi un viitor mai bun Vasluienilor, pentru a crea condiții ca tinerii noștri să se întoarcă acasă. Vom depune toate eforturile în atragerea de investitori, pentru a crea locuri de muncă, decent remunerate. Vasluiul merită statutul și atenția pe care le-a avut în timpul domniei marelui Voievod Ștefan cel Mare. Vasluienii merită mai mult!”, a transmis Cristian Brînză, candidat AUR la Consiliul Local Vaslui.

Ramona Anda Pintili: “Împreună, putem face lucruri minunate pentru municipiul nostru!”

Ramona Anda Pintili este membru al biroului de conducere județean AUR Vaslui din 2020 și candidează, de asemenea, la Consiliul Local Vaslui: “cu o pasiune puternică pentru comunitatea noastră și cu o determinare de fier, am decis să intru în lupta pentru Consiliul Local. Am o educație solidă, sunt licențiată în Drept și Administrație Publică și în Tehnologia Prelucrării Produselor Alimentare, completată de un master în Managementul Produselor Alimentare, ce mă vor ajuta să înțeleg nevoile și provocările diverse ale comunității noastre, de la aspectele legale și administrative până la cele legate de siguranța și calitatea alimentelor. Dar cel mai important rol pe care-l îndeplinesc este acela de mamă. Sunt mândră să fiu mama a două fetițe minunate, care mă inspiră și mă motivează în fiecare zi să lupt pentru un viitor mai bun pentru ei și pentru toți copiii din Vaslui. Cu încrederea și sprijinul vostru, doresc să aduc o voce autentică și o abordare proactivă în Consiliul Local. Împreună, putem face lucruri minunate pentru municipiul nostru!”, a transmis Ramona Anda Pintili.

Gabriel Vrânceanu: “vă îndemn pe toți, cei de bună credință, ca pe 9 iunie 2024, să acordați o șansă acestui partid”

Gabriel Vrânceanu este profesor de religie și candidează din partea AUR la Consiliul Local Vaslui: “sunt căsătorit și am doi copii. Prin mila lui Dumnezeu, sunt profesor de Religie la Liceul Teoretic “ Emil Racovita” Vaslui și Școala Gimnazială nr. 8 “Alexandra Nechita” Vaslui. Concomitent activez și ca antreprenor la SC SUPERTEHNIC SRL Vaslui care deține restaurantul “Dolce Vita” Vaslui, dar și președinte al Asociația Cultural Umanitară “Sophya” Vaslui. De asemenea, vă fac cunoscut faptul că am fost deputat eparhial în două mandate la Episcopia Husilor, din partea Bisericii “Adormirea Maicii Domnului” Vaslui, făcând parte din delegația care, în iulie 1996, l-a ales ca ierarh al Episcopiei Hușilor, pe vrednicul de pomenire, Episcopul Ioachim Mareș. Pe parcursul anilor am realizat numeroase activități cultural-artistice și filantropice dedicate elevilor de gimnaziu și liceu în parteneriat cu diverse instituții de cultură și învățământ (ISJ Vaslui, Casa de Cultură “Constantin Tanase” Vaslui, școlile și liceele din municipiul Vaslui, Consiliul Județean Vaslui, Centrul Cultural Județean Vaslui ), cea mai importantă dintre acestea fiind Concursul de Cultură generala “Cel mai bun, câștigă”. În anul 2012 am candidat ca independent la Consiliul Local Vaslui, unde am căutat să implementez numeroase proiecte dedicate în mod special celor bătrâni, singuri și neputincioși, dar și tinerilor, proiecte menite sa estompeze exodul acestora in afara tarii. De asemenea, doresc ca Vasluiul să devină un puternic centru turistic european prin construirea unui muzeu tip cetate cu tema Vaslui-Podul Înalt 1475- cea mai răsunătoare victorie împotriva islamului pe teritoriul românesc. De puțin timp, m-am alăturat echipei de consilieri A.U.R. pentru a-l susține pe domnul Ionel Sandu la Primăria Vaslui. Am ales A.U.R. pentru că acest partid promovează valorile cu care eu interferez: credința în Dumnezeu, națiunea română și valorile tradiționale: biserica și familia formată dintre un bărbat și femeie. De aceea, vă îndemn pe toți, cei de bună credință, ca pe 9 iunie 2024, să acordați o șansă acestui partid și să susțineți pe domnul Ionel Sandu, candidat la funcția de primar al municipiului Vaslui și echipa A.U.R. la Consiliul Local. Vă asigurăm și vă promitem că vom face tot posibilul să fim cu adevărat în slujba dumneavoastră. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis prof. Gabriel Vrînceanu.

Material de propagandă electorală realizat de SC Vremea Nouă la comanda AUR Vaslui. CMF: 21240330.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

15 COMENTARII

 1. Ne dorim un Vaslui care să prospere prin eforturile comune ale cetățenilor și ale autorităților locale. Candiații prezentați sunt oameni implicați, cu experiență și dorința de a aduce schimbări pozitive. Vor să construiască împreună un viitor în care fiecare locuitor să se simtă mândru de orașul Vaslui.

  Votați pentru echipa de AUR!

 2. ..mai lipsea să vă lipiți și de Generația de Aur a fotbalului românesc,
  că pe Ștefan cel Mare vi l-ați adjudecat deja, cu cal cu tot (aveți grijă că s-a scumpit fânul..)

  Dacă Vasluiul e un fel de Valea Plângerii, mă-ntreb cum o fi făcut portofelul gros dl. Sandu.. ?
  Radical-Grup a făcut cumva afaceri pe fața nevăzută a lunii (din dragoste de Pink Floyd..) ?

  • Pe Ștefan cel Mare nu l-am adjudecat noi. Ștefan cel Mare a fost unul dintre cei mai mareti conducători ai Moldovei. Vestita bătălie de la Podul Înalt a dus faima Moldovei peste hotare. Sunt mândru ca sunt moldovean, sunt mândru ca sunt român și sunt mândru ca sunt vasluian.De gargară ieftină și de hate-uri suntem sătui cu toții.

   • Dar de liderul vostru, Georgică Simion, ce zici ?

    Ele e cel care-n 2020 l-a propus ca premier pe Călin Georgescu, personaj susținut
    de Sputnik Moldova (deținută de guvernul rus..) și de „Societatea Civilă Românească”,
    cea care i-a felicitat călduros pe ruși pentru anexarea Crimeei..

    Te mândrești și cu asta ?

 3. Ne-am saturat de oameni politici care de 34 de ani nu fac nimic. Sa nu uitam ca toți care s-au perindat pe la conducerea Vasluiului au făcut prăpăd în municipiu. Au distrus economia orașului. Astăzi nu se mai produce mai nimic în Vaslui. Fabrici precum, mobila, CFS, AMC, Mecanica, etc. astăzi nu mai există. Cred ca echipa AUR este cea mai buna și va pune umărul la bunăstarea cetățenilor. Votez cu încredere AUR.

 4. Frumoasa echipa si in acelasi timp pregatita! Multi nu au mai facut politica, dar se pare ca vor sa faca treaba! Bravo AUR!

  • Da ai dreptate. Nu are nicio pregătire în arta furatului. La arta asta se pricep de minune ceilalți care au fost pana acum din ’89 încoace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.