12.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

EDITORIAL: Ziua Unirii la Bârlad, doar între personalități! „Populimea”… a stat acasă!

- Advertisement -

EI, ÎNTRE EI, SINGUREI… 24 Ianuarie, Ziua Unirii principatelor sau a Micii Uniri s-a sărbătorit la Bârlad într-un cerc foarte restrâns. Doar „personalitățile” orașului, de la senator, primar și alți șefi de instituții – Armată, Poliție, consilieri etc., au fost invitați la ceremoniile organizate – la Statuia lui A.I.Cuza din fața Primăriei precum și la cea din fața Cercului Militar pentru că, doar ei știu probabil să se protejeze de … Coronavirus! Restul populației, avea până acum privilegiul ca, măcar prin intermediul presei locale, să primească informații despre unde și ce se organizează. De data aceasta, despre această mare sărbătoare a românilor, presa nu a fost informată! Ca nu cumva să participe și să deranjeze vreun oficial, sau au anticipat cumva că era gata să vină vreun rebel de pensionar și să-i arunce cu iaurt între ochi primarului Boroș sau, Doamne Ferește, senatorului Iulian Bîcă. Niciun reprezentant al presei locale nu a fost invitat la aceste restrânse ceremonii! Și mă refer la presa locală adevărată, nu la acele site-uri care doar preiau știri și comunicate, care merg să facă poze și filme, doar prezentând prin imagini un eveniment sau care au reclame la greu, pe principiul „Am site, deci trăiesc!”! Până și restaurantele s-au deschis, 30% este adevărat, se merge la teatru și la Cinematograf … dar la omagierea Zilei Unirii bârlădenii au fost pur și simplu ignorați și sfidați! Să înțeleg că ori primarul Dumitru Boroș s-a ferit de „iaurt” între ochi pentru că o fi având intoleranță la lactoză, ori sfătuitorii de la Biroul de presă își bat joc de el! Pentru că avem pandemie de aproape un an și să știe toată suflarea politică a Bârladului că și noi, poporul, știm să ne punem mască, să păstrăm o distanță fizică… nu numai ei! Nu suntem chiar așa de proști, cum ne credeți! Că bârlădenii au o mândrie locală destul de serioasă și nu există producție de iaurt în România care să le ajungă, când se vor „scula” și ei!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

48 COMENTARII

 1. Chelaru cînd pula mea mai face treaba la politia locala, daca el aniverseaza babe si semneaza cererile de imprumut de luni pina vineri, mars la pensionari că oricum esti mai prost decît prevede legea, bulangiule.

 2. CHELARU dacă pleacă mîine de la poliția locală poate trai cu pensia de 11000lei, dar proștii care l-au pupat în cur nu-i ia cu el .
  Este normal comunistule sa bei la sediul Poliției Locale cu lingaii și proștii sai pui de munca, pentru ei nu este ziua poliției locale?

 3. CHELARU este cel mai lîngău si pupincurist fost milițian, care se lasă condus de propriile excremente Un Iuda a timpurilor moderne.

 4. Pe dementi și retardati nici curvele nu-i mai vizitează, mai ales cînd o ai lîngă tine se muieste cu altul, pe placul și de sufletul răposatului.

 5. Dl Primar să vă răspunda dl.,,comandant ” arestat încătusat, Chelaru, nu îi este rușine cu patru mașini în parcarea din fața blocului pe str.Comuna din Paris, să o ducă pe mamă sa la Fiziomed și la Specialist la București cu masina politiei locale VS 02 LOP? BĂI BOULE ĂȘTIA SUNT BANII PUBLICI, NU AI TAI .

 6. Un libidinos si un escroc este Vasilică Chelaru, care jicneste omul fără rușine.
  Țigan esti tu răpănosule care nu te mai saturi, sper sa te ia cît mai curînd cancerigita să nu mai chinui oamenii pe spinarea cărora iei si pensie și salariu.

 7. Cu tov. CHELARU VASILICĂ decît să vorbești mai bine te caci că uita ce spune.
  Un psihopat cu sete de putere și prost făcut grămadă.

  • Voi credeți că l-am fugarit pe Chelaru din Poliție de bun ce era, era un prost care prin prisma meseriei și-a făcut relații deși este sub orice critică.

 8. Domnul Primar luați o măsură cu Chelaru, pînă nu se intimpla o tragedie ca asta e bonlav psihic si are un comportament de mîrlan, libidinos și jigneste fără să țină seama că de pe spinarea proștilor ia și pensie și salariu.

  • Asta pentru cît o plimbă cu masina politiei locale, că nu are bani de benzina, pensia e mică salariu e mic , banul public trebuie consumat.

 9. Chelaru e e cel mai deștept om de pe acest mapamond, face și desface dar de șpriț nu se lasă. Vasilică cînd lingi paharele unor jegoși ești mai prost ca ei.

 10. Dacă mama lui Chelaru ar mai fi să facă o progenitură sigur ar avorta, decit să facă un prost care să-l aresteze că nu a știut să se orienteze.

 11. Sterilă cînd îi dai limbi în cur lui Chelaru sai sugi și pu..a, dar nu mai amenință oamenii care au venit la curățenie, deși eram în concediu, tot jegos ai rămas.

 12. Cît de HAPSÎN poți fi tov. CHELARU să ai un venit de 6000€ pe luna și să o trimiți pe Lăcrămioara să suplimenteze venitul , sau cît de escroc poți să fii să ai apartament ANL în loc să fie dat unor tineri fără posibilități.
  Domnule Primar nu țineți în brațe acest infractor că sigur o sa va mai pateze imaginea Bărladului.

 13. Dl.Primar dumneavoastră îl sechestrati pe Chelaru? Pe la 09.00 pleacă de la poliția locală și vine animalul la ora16.00 amărît că a stat la primărie.
  El e mai prost dacă crede că polițiștii locali îl și cred, că de aprobat îl aprobă.

 14. Chelaru un beneficiar de salariu de excelență, deci cine e arestat este recompensat .
  Cum se spune prostia se plătește din bugetul de stat ,și ai noroc ,să mai fii și civil local .

 15. Jegosul de Chelaru a semnat pensionarea polițiștilor locali care aveau acest drept.
  Nu tie rușine animalule care tu, ai și pensie și salariu să semnezi decizia de pensionare.
  Veșnică pomenire robului Vasileeeee.

 16. Într-adevăr un deștept poate fi prostit de niște proști cum sunt, Carp Costel, Sperilă Dan, Balaban Emil ,Gălățeanu Cătălin (fost Lăcustă), Că Cine se aseamana se aduna don Chelarul, să vezi ce pilă sugi din cauza lor.

 17. Chelaru e un prost născut, că nu face diferența între stofă și piele.Se crede talmaciul cuvintelor dar e cel mai mare prost posibil post decembrist.Bai boule cum poti scoate castanele din foc cu mîna bețivilor, aia oricum se frig și te toarnă. Ai să vezi, dacă pleci, scapi.

 18. Dl. Senator nu-l mai lăsați pe popîndau de Chelaru să participe la festivități că el face alergie cînd stă cu lingăii primarului și caporalii, cum să stea un colonel cu toti ideologii.
  Lăsați-l să stea singur în prostia lui cea nescrisă.

 19. Ai facut de rușine Poliția, Ai facut de rușine Bîrlad, Ai facut de rușine Poliția Locală, Ai stricat ceremonialul Primarului.
  Du-te acasă tovarășu Chelaru că la cît esti de fudul și arogant că să nu zic retardat cine stie dacă scapi fără brățări.

 20. Dl Chelaru este un mare scriitor și-a descoperit vocația în noapte cînd a stat în celulă, poate și-a adus aminte ca un golan și-a bătut joc de o copilă iar el cu Brătianu au musamalizat cazul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.