3.5 C
Vaslui
28-mart.-2023

Ei sunt viitorul!

- Advertisement -

PERFORMANTÃ… Pustii Vasluiului s-au calificat la turneul final al Memorialului “Gheorghe Ola” dupã ce au învins în finalã pe Ceahlãul Piatra-Neamt, scor 2-0.

Sala de sport a Liceului “Ion Mincu” a gãzduit vineri si sâmbãtã turneul zonal al Memorialului “Gheorghe Ola” (jucãtori nãscuti dupã 1 ianuarie 2001). La aceastã competitie au participat cele mai bune echipe din judetele: Vaslui, Botosani, Vrancea, Neamt, Iasi si Bacãu. Judetul Vaslui a fost reprezentat de Sporting Club Vaslui, echipã care a fost repartizatã în grupa A, alãturi de CSM Moinesti si Atletic’s Iasi. În prima partidã, micii “galben-verzi” au fãcut spectacol si au câstigat clar cu 10-0, în fata echipei din Moinesti. În cea de-a doua zi a competitiei, Vasluiul a trecut de Atletic’s Iasi cu 6-1, iar în finala turneului a întâlnit Ceahlãul Piatra-Neamt, echipã pe care au învins-o cu 2-0. Trupa pregãtitã de Eusebiu Pãun s-a calificat la turneul final, care va avea loc în perioada 15-18 decembrie, la Târgu-Mures sau Miercurea Ciuc, locatia urmând a fi decisã de FRF. La turneul final s-au calificat cele mai bune opt formatii din tarã, acestea urmând a fi împãrtite în douã grupe, iar câstigãtoarele vor juca finala turneului, în timp ce ocupantele locurilor doi vor juca în finala micã. Iatã lotul echipei vasluiene care a reusit performanta de a se califica la turneul final al Memorialului “Gheorghe Ola”: Bejan, Hrum, Cracea, Manolache, Husanu, Cuculescu, Codreanu, Ailenei, Grigore, Cristea. Competitia a fost organizatã cu sprijinul Primãriei Vaslui si Aurocor.

Memorialul “Gheorghe Ene” la Vaslui

În perioada 4-5 decembrie la Vaslui va avea loc si turneul zonal al Memorialul “Gheorghe Ene”, (copii nãscuti dupã 1 ianuarie 2002). La fel ca si la grupa 2001, vasluienii au sanse foarte mari de a se califica la turneul final si la grupa 2002.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.