El este tânărul de care o adolescentă s-a îndrăgostit nebunește și a acceptat să-i satisfacă cele mai nebunești derapaje. Seara trecută a ajuns în pușcărie!

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a ajuns în pușcărie după ce a comis mai multe infracțiuni. Nu le-a comis de fiecare dată singur. O adolescentă s-a îndrăgostit de el și a acceptat să participe la derapajele sale, chiar dacă și-a pus libertatea în joc

El 20 de ani, cu viața înainte, dar cu dorințe poate prea mari, ea, 15 ani, îndrăgostită până peste cap și dispusă să facă sacrificii uriașe pentru a-l ține aproape. Așa începe povestea lui Cosmin Ilie și a Alexandrei. Ambii tineri sunt din Iași, iar povestea lor de dragoste începe în urmă cu mai mult timp. Cum tânărul Ilie își dorea să fie cine nu poate fi, a trecut ușor pragul către o viață obscură, grea și chinuită.

A ales să-și murdărească mâinile și totodată cazierul făcând fapte din ce în ce mai grave. Există o vorbă care spune că acela care va fura un ou va ajunge să fure un bou. În cazul de față lucrurile se potrivesc de minune. Tânărul și-a dorit să facă bani, să aibă tot ceea ce au și alții, dar nu a vrut să pună ban pe ban prin muncă, ci a ales să fure.

Infracțiune după infracțiune

Tânărul ar fi comis mai multe furturi, unele din acestea fiind consecutive. Nu a făcut tot de capul lui însă. A intrat în atenția polițiștilor după ce a spart mai multe mașini din care a furat diverse bunuri și sume de bani. La o parte dintre furturi a participat și iubita lui, Alexandra. A reușit să obțină niște bani din infracțiuni, însă povestea s-a terminat când a fost prins. Polițiștii l-au ridicat, reținut și prezentat în fața judecătorilor. Magistrații au decis să-l plaseze în arest la domiciliu. Pedeaspa blândă pe care a primit-o nu l-a mulțumit și a decis să-și mai arate odată „șmecheria”. A încălcat măsura arestului la domiciliu, dar a fost prins de polițiști. Acum, tânărul se află în Penitenciarul Iași din cauza faptulul că nu a respectat legea. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus recent înlocuirea arestului la domiciliu în cazul lui Cosmin Ilie Astratinei. ,… https://www.bzi.ro/el-este-tanarul-de-care-o-adolescenta-s-a-indragostit-nebuneste-si-a-acceptat-sa-i-satisfaca-cele-mai-nebunesti-derapaje-seara-trecuta-a-ajuns-in-puscarie-4076071?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ