8.4 C
Vaslui
27-mart.-2023

Elev de 9 ani, sărbătorit în clasă cu animatori și o cântăreață de muzică populară. Tatăl copilului este primar

- Advertisement -

O filmare retrasă ulterior de pe rețelele de socializare a stârnit un adevărat scandal la școala „Miron Costin” din Bacău. Pe imagini se vede un copil căruia părinții i-au făcut o surpriză, aducând la clasă un cameraman, fotografi și o cântăreață de muzică populară. A fost declanșată o anchetă.

Un elev de clasa a doua de la școala „Miron Costin” din Bacău a fost sărbătorit cu mare fast de părinți chiar în sala de clasă la împlinirea vârstei de 9 ani. Părinții au angajat o cântăreață de muzică populară, animatori, dar și mai mulți cameramani și fotografi care au filmat și fotografiat evenimentul.

Tatăl copilului pentru care s-a organizat momentul festiv este Dragoș Boghian, primarul comunei băcăuane Vultureni. Evenimentul a avut loc joi dimineață, 26 ianuarie, iar scandalul s-a declanșat după ce imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.

Mai mulți părinți și-au exprimat dezacordul cu privire la opulența evenimentului și la impactul negativ pe care l-ar putea avea asupra celorlalți elevi ai școlii. Ulterior, filmarea a fost scoasă de pe rețelele de socializare…https://adevarul.ro/stiri-locale/bacau/elev-de-9-ani-sarbatorit-in-clasa-cu-animatori-si-2237854.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.