spot_imgspot_img
7.6 C
Vaslui
18-apr.-2024

Elevã amenintatã cu moartea si agresatã în clasã de tatãl unei colege

- Advertisement -

INCREDIBIL… O elevã de 14 ani, din localitatea Vinetesti, a trecut prin momente de groazã, chiar în sala de clasã. În timp ce se afla la ora de biologie, tatãl unei colege a nãvãlit în clasã, si, sub privirile înmãrmurite ale colegilor, a amenintat-o cã o calcã cu masina si a tras-o de pãr. Pãrintele agresiv a fost oprit de cãtre cadrul didactic care se afla la orã, înainte ca lucrurile sã degenereze. Scandalul s-a produs pe fondul unui conflict dintre cele douã eleve, fãrã un motiv întemeiat. Incidentul a ajuns si la urechile directorului scolii, care a demarat propria anchetã si a declarat cã va sesiza politia în acest caz. Grav este si faptul cã bãrbatul care a agresat minora este sotul unei profesoare din aceeasi unitate de învãtãmânt si diriginta celor douã fete. Chiar dacã, asa cum sustin rudele fetei agresate, conflictul dintre cele douã minore este mai vechi, pãrintele agresiv, care este si dascãl, nu a ales cea mai bunã modalitate de a interveni.

Scena violentã s-a petrecut la scoala din localitatea Vinetesti, comuna Oltenesti, la sfârsitul sãptãmânii trecute. Supãrat cã fiica sa se ceartã cu o colegã de clasã, un bãrbat a nãvãlit peste copii în timpul orei de curs sã-si facã dreptate. A adresat amenintãri si a tras-o de pãr pe minora vizatã. Grav este faptul cã atacatorul, Valentin Dascãlu, este sotul dirigintei celor douã fete, iar cadrul didactic, în loc sã aplaneze un astfel de conflict, a lãsat sã se ajungã într-o astfel de situatie. De asemenea, copila agresatã este crescutã, de la vârsta de trei ani, doar de bunicã dupã ce mama a abandonat-o, iar tatãl are probleme mari cu alcoolul. “Am fost agresatã de tatãl colegei pentru cã am avut un conflict cu fiica lui care a degenerat. Totul a pornit de la faptul cã am fost acuzatã cã as fi bârfit-o pe ea chiar dacã nimic nu este adevãrat. A vorbit apoi urât de mine, m-am enervat si am avut o discutie aprinsã cu ea. Vineri, în timpul orei de biologie, cu profesoara în clasã, a venit cu bunica ei. Aceasta a început sã tipe la mine cã mã lasã fãrã pãr în cap. Am tãcut din gurã si am crezut cã totul se va sfârsi dar nu a fost asa. A venit tatãl ei la mine, nervos, si m-a luat de pãr si m-a amenintat cã mã va cãlca cu masina. Profesoara de biologie i-a cerut sã se calmeze si sã iasã afarã”, spune Delia Tucã, minora agresatã. De asemenea, mãtusa fetei sustine cã nu este prima datã când nepoata ei are probleme cu copila familiei Dascãlu. “Conflictul acesta este mai vechi si am mai fãcut reclamatii dar nu s-a întâmplat nimic. Am fost la Inspectoratul Scolar si la politia din comunã si nu s-au luat niciun fel de mãsuri”, spune si mãtusa Deliei.

Directorul scolii din Oltenesti a sesizat politia în acest caz

Întrebat despre conflictul apãrut în scoala pe care o conduce, directorul scolii sune cã a auzit de ceea ce s-a întâmplat abia luni dimineatã. “Am demarat propria anchetã pentru a vedea ce s-a întâmplat, de fapt, vineri, în scoalã. Dupã orele prânzului vom sesiza inclusiv politia din comunã pentru a lãmuri un astfel de caz. Nu este normal ceea ce s-a întâmplat mai ales cã, pãrintele unuia dintre copiii implicati în acest conflict este dascãl si ar fi trebuit sã stie cã nu se fac astfel de lucruri. Si mai grav este faptul cã acel pãrinte a agresat un copil în timpul orelor de curs”, a spus directorul scolii din comuna Oltenesti.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.