spot_imgspot_img
spot_img
8.8 C
Vaslui
03-dec.-2023

Elevii de la „Cuza Vodă” Huși, gest plin de emoție pentru bunicii singuri de la Centrul de Îngrijire a Vârstnicilor din oraș

- Advertisement -

INIMOȘI… Un grup de elevi de la Colegiul Național „Cuza Vodă” Huși, coordonați de profesoara de Limba Română, Elena Popa, le-au făcut bunicilor din Centrul pentru Persoanele Vârstnice din oraș, pentru care i-au vizitat și pentru care au pregătit un moment special. „Prezența elevilor și atenția pe care elevii le-o acordă acestor bunici, unii rămași singuri, fără nimeni apropiat, reprezintă o mare mângâiere și bucurie sufletească pentru ei”, spune profesoara Elena Popa.

„Data de 1 octombrie este importantă pentru noi, toți. Este Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, fiind un deosebit prilej pentru elevii de la Colegiul Național ,,Cuza Vodă” din Huși să efectueze o acțiune caritabilă ,,Bucurii mici pentru suflete mari”, mergând la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoanele Vâstnice din Huși. Elevii de la clasele: a X-a Științe ale Naturii 1 (Silitră Oana, Mocanu Raluca, Avram Ana-Maria, Diaconu Raluca, Scărlătescu Sabina și Scărlătescu Beatrice), a X-a Filologie (Pandelachi Andrei, Bugan Ana-Maria, Loghin Rita, Obreja Cristina, Teșoi Cristian, Lingea Andreea, Bolboceanu Elena) coordonați de profesoara de Limba Română, Elena Popa, au prezentat un program artistic constituit din cântece populare și moderne, dansuri populare, recitaluri de poezie și scenete comice, iar după partea artistică, au împărțit fructe, dulciuri bătrânilor din instituția respectivă. Bucuria și voia bună s-a oglindit atât pe chipurile bătrânilor, cât și pe ale personalului centrului. Nostalgia i-a cuprins pe bunici, altora li s-au umplut ochii de lacrimi, privind interpretarea unor cântece și ascultând poeziile recitate. La rândul lor, elevii au fost emoționați și totodată impresionați de atenția cu care au fost urmăriți de către vârstnici, de bucuria lor, dar și de faptul că i-au invitat să mai vină pe la ei, căci prezența elevilor și atenția pe care le-o acordă pentru ei este o mare mângâiere și bucurie sufletească”, a transmis profesoara Elena Popa, cadru didactic al Colegiului Național „Cuza Vodă” Huși.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.