9.2 C
Vaslui
26-mart.-2023

Elon Musk, renegat de copii! Fiica sa vrea să renunțe inclusiv la numele de familie

- Advertisement -

Elon Musk are cinci copii doar prima soție, autoarea de origine canadiană Justine Wilson, însă pare-se că nu are o relație de invidiat cu toți. Fiica sa transsexuală în vârstă de doar 18 ani a înaintat o cerere oficială prin care vrea să își schimbe numele, în conformitate cu identitatea de gen pe care o are acum.

Astfel, putem observa că fata, născută Xavier Alexander Musk, vrea să rupă orice legătură cu tatăl său și vrea să ia numele de familie al mamei. La un moment dat, tânăra a declarat, cu vehemență: „Nu mai locuiesc și nici nu vreau să mai am vreo legătură cu tatăl meu biologic, în orice fel, sub orice formă”, semn că relația dintre cei doi nu este deloc una bună.

Elon Musk are șapte copii

Fondatorul Tesla și Space X are, la 50 de ani, șate copii. Din păcate, primul său fiu, Nevada Alexander, s-a stins din viață la doar zece săptămâni, din cauza unei maladii. Justine, prima lui soție, a adus pe lume șase copii, în total cu ajutorul fertilizării in-vitro…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/elon-musk-renegat-de-copii-fiica-sa-vrea-sa-638825.html#gal=x8pH50z81L&gal_i=7&gal_fs=0

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.