spot_img
14.5 C
Vaslui
29-mai-2023

Emma Răducanu, discurs în limba română, la Cluj. „Îmi plac sarmalele şi ciorba, oamenii şi umorul lor” VIDEO

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Emma Răducanu a declarat, duminică, după antrenamentul din BT Arena, că se bucură să se afle la Transylvania Open şi le-a transmis câteva cuvinte în limba română celor care au mers să-i urmărească antrenamentul.

„Nu pot vorbi bine limba română, dar pot să încerc. Vă mulțumesc foarte mult! Oamenii au fost foarte prietenoşi cu mine. Iubesc România şi publicul de aici”, a spus Emma Răducanu, în limba română.

Ea le-a transmis şi un mesaj românilor, în contextul crizei de Covid-19 din ţară. ”Trecem cu toţii printr-o perioadă dificilă. Vreau să le transmit românilor să continue să fie pozitivi, să nu-şi piardă speranţa şi să treacă împreună prin aceste vremuri dificile. Orice se va întâmpla bine, va conta şi mai mult”, a declarat Emma Răducanu, într-o conferinţă de presă.

Ea a vorbit şi despre faptul că se află pentru prima dată în Transilvania, la Cluj-Napoca: ”Este foarte frumos în Transilvania. Este mai verde, mai multă natură din ce am observat faţă de Bucureşti, unde am mai fost. Îmi place enorm şi acolo, pentru că am amintiri extraordinare, acolo fiind bunica mea. Dar am remarcat diferenţa dintre Transilvania şi Bucureşti”. …https://www.romaniatv.net/emma-raducanu-discurs-in-limba-romana-la-cluj-imi-plac-sarmalele-si-ciorba-oamenii-si-umorul-lor-video_5916243.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.