1.7 C
Vaslui
04-dec.-2022

Englezii tergiverseazã ancheta în cazul huseanului mort pe santier

- Advertisement -

OFICIAL Ministerul Afacerilor Externe e cam secretos în cazul mortii huseanului Mihai Hondru! Într-un comunicat remis presei pe, reprezentatii MAE sustin doar cã “nu se pot da detalii despre aces caz în acest moment, deoarece ancheta este încã în derulare”. Se pare însã cã aceasta “misterioasã” anchetã este pe sfârsite…

VESTI Partea cât de cât bunã din comunicatul destul de sec al MAE se referã la faptul cã ancheta este aproape de final, însã nu se precizeazã concret perioada rãmasã pânã la încheierea cercetãrilor. “Ancheta se apropie de finalizare, reprezentantul companiei McArdle Construction confirmând cã este în contact cu mandatarul familiei persoanei decedate în Marea Britanie; acesta efectueazã demersuri pentru repatrierea corpului neînsufletit în România si este în contact zilnic cu mama cetãteanului român decedat. Întrucât ancheta este în curs de desfãsurare, nu se pot face publice elemente suplimentare în acest caz. Misiunea diplomaticã a României la Londra – sectia consularã si atasatul pe probleme de muncã si sociale mentin permanent legãtura cu toate autoritãtile britanice care deruleazã ancheta în cazul decesului cetãteanului român”, a transmis Directia de Comunicare si Diplomatie Publicã a Ministerului Afacerilor Externe.

“Ne-am fi asteptat la o mai mare operativitate, având în vedere cã nu e vorba de Afganistan, ci de Marea Britanie”.

NEDUMERIRE Nici o altã explicatie pentru cauzele reale ale mortii tânãrului de 39 de ani, nici un alt argument pentru motivele care retin de atâta vreme trupul neînsufletit la Londra, nu sunt oferite de oficialii MAE. “Nouã ni se pare ciudat. Ceva nu este în regulã. Au trecut peste 5 sãptãmâni de când omul acesta a murit. Ce anchetã este aceasta? Ce mai au de cercetat, dacã oamenii spun cã a trecut un buldozer peste el, atunci ce mai e de cercetat la cadavru? Noi suntem crestin ortodocsi si existã niste reguli fatã de un trup neînsufletit. El trebuie dus la cele vesnice dupã cum cere religia. Ce înseamnã asta, sã fie tinut atâta vreme acolo? Ne-am fi asteptat la o mai mare operativitate, având în vedere cã nu e vorba de Afganistan, ci de Marea Britanie”, a spus Gabriel, unul dintre colegii lui Mihai Hondru, cunoscut husenilor cu numele de “Misu”.

Drama din 20 octombrie!

De reamintit cã în data de 20 octombrie 2010, Mihai Hondru, zis Misu, a decedat în conditii tragice pe un santier din Londra, când un coleg de muncã se pare cã a manevrat un buldozer, fãrã a fi destul de atent si, într-o clipã, l-a strivit pe Mihai. De atunci, rudele si prietenii se zbat, cu forte însã destul de limitate, sã îl aducã acasã pe Misu, dar se pare cã, dincolo de durerea celor care l-au cunoscut, nimeni n-a bãnuit cât de grea poate fi repatrierea trupului neînsufletit.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.