Este mai greu să găsești locuri de muncă în Anglia – Noi restricții pentru imigranți, din anul 2021

Gata cu munca fără calificare în Anglia! Din luna ianuarie a anului 2021 vor fi aplicate restricții de către guvernul din Marea Britanie în ceea ce privește munca pentru imigranți. Marea Britanie vrea să închidă granițele imigranților care nu cunosc limba engleză și nu au calificări ridicate. Cele două condiții principale pentru a lucra în Anglia sunt:

  • Cunoașterea limbii engleze cel puțin la nivel de bază
  • Experiență profesională.

Boris Johnson impune un nou sistem de restricții pentru imigranți

Premierul Marii Britanii – Boris Johnson – a spus despre sistemul de puncte la care guvernul lucrează în prezent și care va fi impus de la 1 ianuarie 2021. Asta înseamnă că românii, dar și alți imigranți cu locuri de muncă în Anglia și salarii reduse și care nu vorbesc limba engleză, vor trebui să găsească un alt loc pentru a munci și trăi.

Probabil că se va introduce ceva similar cu sistemul de vize australian, adică străinii vor obține puncte pentru educație, vârstă, experiență profesională și cunoștințe lingvistice. Guvernul lui Boris Johnson dorește să implementeze un program prin care să reducă numărul lucrătorilor independenți, al celor care câștigă prea puțin și numărul angajaților care au prea puține cunoștințe de bază de limba engleză.

Se vor introduce vize în funcție de nivelul de calificare perceput. Cei care au experiență și talente excepționale vor primi cele mai multe drepturi de a locui și munci în Marea Britanie. Muncitorii calificați vor primi viză pentru slujba respectivă, pentru care au aplicat. Cei care sunt muncitori „necalificați” vor primi vize de scurtă ședere, în scopul de a lucra în sectoarele ce au nevoie de personal în acea perioadă.

Românii își doresc în continuare locuri de muncă în Marea Britanie …https://www.bzi.ro/este-mai-greu-sa-gasesti-locuri-de-munca-in-anglia-noi-restrictii-pentru-imigranti-din-anul-2021-4055639?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ