spot_imgspot_img
21.3 C
Vaslui
08-iun.-2023

Bătălie între doi comisari pe funcția de adjunct al șefului IPJ Vaslui

spot_imgspot_img
- Advertisement -
ÎNSCRIȘI… După ce a ratat examenul pentru ocuparea funcției de șef al IPJ Vaslui, comisarul Nechita candidează pentru cea de adjunct II, dar are un contracandidat, în persoana comisarului șef Mihai Mironescu.

CONCURENȚĂ… După fisco la examenul pentru ocuparea funcției de șef al IPJ Vaslui, la sfârșitul acestei luni, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române va avea loc un nou concurs. De data aceasta este vizat postul de adjunct II al șefului Inspectoratului și în cursă s-au înscris doi candidați. Deocamdată, ambii au trecut peste primele probe eliminatorii, examenul psihologic și verificarea cumulativă a condițiilor de participare la concurs. La examenul final vor participa comisarul șef Mihai Mironescu și șeful interimar al IPJ Vaslui, comisarul șef Gabriel Nechita.

La sfârșitul acestei luni, în ziua de 30 martie 2023, la nivelul IGPR este organizat un nou concurs pentru ocuparea unei funcții de conducere în Inspectoratul de Poliție al județului Vaslui. De data aceasta, doi candidați s-au înscris la concurs pentru ocuparea funcției de adjunct al șefului IPJ Vaslui. Cei doi candidați ar fi comisarul șef Mihai Mironescu și șeful interimar al IPJ Vaslui. Ceea ce se știe, cu siguranță, este faptul că cei doi candidați au trecut cu brio două dintre probele eliminatorii, cea a examinării psihologice și cea a verificării cumulative a condițiilor de participare la concursul organizat pentru ocuparea funcției de adjunct II al șefului IPJ Vaslui, adjunct ce va avea în subordine Serviciul Judiciar și cel al Criminalității Economice. De reținut este și faptul că Nechita a fost unul dintre cei patru candidați la concursul de pe 16 ianuarie, organizat pentru ocuparea funcției de șef al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. La acea vreme, candidatura lui Gabriel Nechita a fost cu cântec. Inițial, dosarul său fusese respins, pe motiv că nu îndeplinea criteriul de vechime pe un post de șef de birou sau instituție. Îi mai trebuiau câteva zile. Acesta a contestat decizia colegilor de la București și i-a fost acceptată. S-a considerat că dacă la data înscrierii nu avea vechimea stabilită, dar până la proba scrisă îndeplinea criteriul, dosarul său i-a fost admis. Totuși, după ce s-a luptat ca un leu să fie admis, iată că nu s-a prezentat la examen, spre surpriza tuturor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

 1. Saracul Mironescu… S-a saturat sa care aparatul de fotografiat și vrea să-i aduca și lui careva mapa… Măcar acum când face 68 ani și vreo 5 participări la concursuri poate poate învinge și el pe careva… Poate ii pica și lui blitz ul de la aparat și i-l trec astia… Ii urez sa joace la loto… are șanse mai mari… sau sa iasă la pensie…

  • La varsta lui mi-as vedea de treaba si m-as pensiona. Daca la 50 si ceva mai vrea functie, asta ingreuneaza stabilirea varsteie de pensionare.
   Mosule, pleaca la pensie, daca sistemul iti acorda acest privilegiu si iai cu tine si pe cei asortiti.
   Lasa tineretul.sasi faca meseria mosule

 2. Doua nulități! Ambii!
  Ăștia au văzut hoti doar in filmele cu 007. Nu au avut norocul să vadă hoti nici in birourile colegilor deoarece nu au lucrat in compartimente in care se audiați hoti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.