Exclusiv! Mister în cazul accidentului mezzosopranei Operei Naţionale Maria Macsim Nicoară! Soțul consuma alcool in exces

Este un mister în cazul accidentului mezzosopranei Operei Naţionale, Maria Macsim Nicoară! Accidentul este unul atipic şi întreaga situaţie este una cu multe semne de întrebare.

Colegii mezzosopranei, Maria Macsim Nicoară, alături de artistă

Colegii artistei Maria Macsim Nicoară sunt alături de aceasta. Pe reţelele de socializare au apărut zeci de mesaje de susţinere pentru aceasta. Colegii ei au rămaşi şocaţi de vestea accidentului. Aceştia nu îşi explică cum a fost posibil ca acest lucru să se întâmple.

Sursele BZI.RO au povestit faptul că artistă are un soţ cunoscut ca fiind violent

Surse din cadrul instituţiei au mărturisit, în exclusivitate pentru BZI.RO, faptul că artistă avea un soţ care obişnuia să consume băuturi alcoolice în exces şi că acesta devenea violent. De-a lungul anilor, soţul artistei ar fi avut un comportament nepotrivit, ar fi consumat băuturi alcoolice în exces, în plus se pare că uneori, acesta devenea violent şi este posibil ca, în trecut să fi recurs la agresiuni fizice. Repetam faptul că, în acest moment nu există nicio certitudine despre cum s-a produs accidentul. Toate informaţiile sunt simple speculaţii, iar oamenii legii vor afla, în urma unei anchete, cauzele exacte ale acestui accident.

Starea mezzosopranei, Maria Macsim Nicoară, este una gravă ….https://www.bzi.ro/exclusiv-mister-in-cazul-accidentului-mezzosopranei-operei-nationale-maria-macsim-nicoara-sotul-consuma-alcool-in-exces-3946755?utm_source=website&utm_medium=breaking
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ