Fabrica de stiri tâmpite

  Tãmbãlãul de la Protectia Mediului Vaslui, cu DNA si mascati, a avut efecte încã necunoscute. Date fiind antecedentele, la Vama Albita, orice miscare de la DNA Iasi este atent monitorizatã. De aceea, atunci când vamesii de la Albita au auzit cã s-a pornit de la Iasi cortegiul de masini cu mascati si alte sperietori, s-au roit toti pe unde au apucat. În acea zi s-a înregistrat un numãr record de cereri de concediu, plus alte adeverinte medicale de îmbolnãviri bruste. Pânã la urmã, au rãmas asa putini în vamã cã s-au format cozi de kilometri!

  Dumitru Buzatu are o noua „unitate de implementare”. Numele ei este Mãdãlina, iar numele de familie era pânã de curând Nistor si este un fel de coordonator al Unitãtii de Implementare a „Sistemului integrat de management al deseurilor solide în judetul Vaslui”, pentru profani în ale proiectelor europene – Groapa penalã de gunoi de la Rosiesti, proiect început prin 2000 de sefii pesedisti si, probabil, niciodatã terminat; fatã desteaptã, fãrã probleme, cãsãtoritã pânã recent cu fiul directorului economic al Consiliului Judetean Vaslui. Ei, dacã nu stiati de ce institutia a organizat luna trecutã un concurs pentru cooptarea a încã unui functionar în unitatea de implementare, vã spunem noi: Mãdãlina trebuia sã aibã mai multã libertate de actiune pe la sediul PSD, unde este vãzutã toatã ziua. Acolo, cicã n-ar avea treabã nici pe la cabinetul lui Cristea, nici pe la cel al lui Silistru, ci pe la “Plastilinã”, adicã la… Buzatu. Stim, este multã treabã la sediul PSD, mai ales când se întoarce seful din partidele de vânãtoare… Apropo, Ramona s-a îngrãsat groaznic si nu mai face fatã cerintelor europene!

  Candida-m-as si n-am cui!

  Deputatul Bordeianu are o mare problemã. Acesta încã mai viseazã la un mandat si, datoritã acestor vise, si-a propus sã-si depunã dosarul de candidaturã. Problema acestuia este cã nu stie unde sã-l depunã. Normal ar fi sã îl lase la sediul PNL Vaslui, doar cã acesta se renoveazã. De aceea, deputãtoiul stã si acum cu dosarul în birou si are o mare problemã: cui sã-i dea dosarul?
  NICIUN COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ