Fabrica de stiri tâmpite

  Arestarea directorului Mitrea a lãsat în urmã multe semne de întrebare si paradoxuri. Un paradox este acela cã, desi procurorii au dovedit cã acesta si-a tras spãgi de câteva miliarde, era dator vândut. Din cauza datoriilor pe la cãmãtari si-a pierdut si o masinã. În plus, nici mãcar nu si-a “permis” o casã. Locuia cu chirie!

  În prag de alegeri, Dan Bordeianu primeste mai multe mâini de ajutor. Pe lângã cea întinsã de Buzatu, s-au gãsit si niste liberali de la Botosani. N-ar trebui sã fie asa surprinzãtor. Amintiti-vã de firma Tehnic Asist din Botosani si de licitatiile în care si-a bãgat coada! Si mai amintiti-vã ce bucuros era Buzatu când primarul Ciupilan mai primea o contestatie la licitatia pentru asfaltarea Husului!

  Multi oameni de afaceri din judet au emotii din cauza directorului arestat de la Mediu. Pe lângã multe alte dovezi, la baza arestãrii sale stau 40 de pagini de convorbiri telefonice transcrise. Cu aceastã ocazie, apar pe acolo multe dialoguri savuroase. Promitem sã vã arãtãm câteva!

  Candidatul necunoscut

  La marele miting de la Bucuresti, în locul destinat candidatilor a apãrut cumãtrul lui Solomon, Traian Petcu. Aparitia acestuia a produs soc si groazã, dar de fapt nu a însemnat nimic. Pur si simplu era un loc gol si Solomon l-a umplut cu ce a avut la îndemânã!
  NICIUN COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ