Fabrica de stiri tâmpite

  Faptul cã fostul prefect ungur candi­dea­zã în judet nu e o surprizã. V-am mai povestit despre asta. În schimb, poate pãrea suprinzãtoare, alegerea colegiului….Husi. Pentru unii iar e o surprizã, pentru Nicu Vârlan nu e. Adicã, unde fãcea prefectul cele mai tari petreceri? Unde se îmbãtau primarii de pe Valea Prutului, cu tot cu Nicu si cu tot cu prefect? Unde sunt cei mai multi unguri din judet? La Vetrisoaia, bineînteles! Ungurul Vârlan face cât o mie!

  P. S. Încã mai asteptãm editia Obiectiv în limba maghiarã! Si ne bazãm pe faptul cã doamnul Nicu e specialist în limbi! Clara stie!

  Directorul Bãlãnescu si-a pierdut scaunul. A fost un gest urât din partea primarului pentru cã el stie cel mai bine cã toatã afacerea asta cu apã si canal miroase urât în Vaslui din cauza lui domn’ Miticã. Dar pentru cã tot trebuia sã cadã un cap, a cãzut cel mai mic.

  Dupã marele scandal cu parcul de milioane, la Husi se preconizeazã un nou scandal. Încã o datã primarul Ciupilan a fãcut-o latã cu niste achizitii de groazã, din banii europeni. Este vorba de chestia aia de promovare pe unde s-au scurs bani frumosi. Tot din banii ãia s-a fãcut si sãrbãtoarea de trei zile si trei nopti în care marii politicieni ai Husului s-au fãtâit cu neveste si copii pe scenã!

  Afaceristul saptamanii

  Cu eforturi incomensurabile, presedintele Ionel Constantin a reusit sã mai bifeze o galã a oamenilor de afaceri frumoase. Ca în fiecare an, a premiat pe toti cei care i-au plãtit cotizatia si nu au fost putini. Noi credem cã ar trebui sã-si dea si lui un premiu, pentru falimentul anului. Avea si el o afacere cu un punct de schimb valutar si aia a cãzut. Un adevãrat om de afaceri de mare succes!
  NICIUN COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ