Fabrica de stiri tâmpite

  Candidatul Boureanu scoate clãbuci portocalii la televiziunile centrale, în speranta cã va reusi sã arate vasluienilor marea sa importantã. Acesta a avut recent o aparitie fulminantã în care s-a exprimat cu privire la fostul primar de la Duda Epureni, denumindu-l tractorist. Nu stim dacã asta s-a vrut o chestie negativã, nu stim dacã Boureanu îi considerã pe toti primarii din judet tractoristi, nu stim dacã Boureanu îi considerã pe toti vasluienii tractoristi dar stim cã meseria de tractorist este, pânã la urmã, una onorabilã. Dar ce sã-i ceri unui român nãscut în Zambia? Ce stie el despre tractoare? E ca si cum l-ai întreba pe Solomon la ce foloseste vaca!

  Corneliu Bichinet s-a acomodat foarte greu cu sarcina trasatã de Buzatu si anume acea de sef de campanie a lui Dan Bordeianu. Pentru a-si mai spori prestanta, acesta îsi încheie toate discursurile electorale, amintindu-le tuturor cã, sef la judet, este tot Bichinet. Se pare cã i-a plãcut rima lui Maricel Boul: Nu-s frumos, dar sunt istet! Sunt si seful la judet si mã cheamã Bichinet!

  Comandantul Carp se pregãteste de o avansare si aste e pe bune. Pe “nebune” e bãtãlia care se dã pentru ocuparea postului lãsat liber. Surse incredibile ne-au declarat cã cele mai mari sanse le are comisarul Selaru de la Economic!

  Candidatul cu carnetul

  Poate ar fi vremea ca în judetul Vaslui sã avem si un parlamentar ceapist. Nu conteazã ce spune, conteazã ce îsi noteazã! Vã garantãm cã nu va avea discursuri fulminate în Paralment, vã garantãm cã este un slab politician, dar sigur este un bun agricultor!
  NICIUN COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ