4.5 C
Vaslui
07-dec.-2022

Fabrica de stiri tâmpite

Array
- Advertisement -

Daniel Drãgan a primit destul de relaxat vestea încarcerãrii sale pe sase ani. În prima zi a mers la un tenis cu bãietii. A doua zi, fiind chiar ziua sa de nastere, a mers la Vaslui sã celebreze cu o persoanã dragã. Pânã la urmã, din sase face vreo patru si, dacã iese smecheria cu recursul în anulare scapã si mai ieftin. Asa cã nu vã faceti griji cã va face rãdãcini în puscãrie. Plus cã îl asteaptã banii din contul secret.

Dumitru Buzatu face crize de isterie pe motiv cã primarii pesedisti sunt oropsiti de Guvern si nu prea întelegem de ce. Recent, au fost alocate pentru reparatia scolilor vreo 20 de miliarde. Doar 5 miliarde au mers la primãriile PDL si restul s-au dus la PSD. Pãi dacã era un guvern pesedist mai vedea opozitia vreun bãnut? Pe de altã parte, presedintele Buzatu spumegã din cauza ziaristilor dusmãnosi. Din câte stim, patroneazã cel putin douã organe media din judet, asa cã sã fim seriosi:dacã vrea sã cearã socotealã cuiva sã se limiteze la ziaristii pe care îi are angajati!

Deputatul Dan Bordeianu s-a enervat cumplit atunci când firma sa a fost amendatã de ARR din cauza masinilor încãrcate peste gabarit. Adicã, ditamai deputatul la putere sã suporte asa o rusine penibilã nu se cade! Aflându-se în aceastã penibilã situatie, Bordeianu a mers glont la seful ARR, finul lui Corneliu Mihalache, sã-i cearã socotealã. Dupã circul fãcut, inspectorii au rãmas cu mari nedumeriri. Masinile lui Gicu Maftei nu le pot amenda! Masinile finilor sii fiilor lui Vasile Mihalachi nu le pot amenda! Masinile lui Bordeianu nu le pot amenda! Atunci ei pe cine sã mai amendeze cã restul constructorilor nu prea mai miscã în judet!

Sfântul Miticã, protectorul ciobanilor

La începutul sãptãmânii vitoare, vom sãrbãtori pe Sfântul Dumitru, protectorul pãstorilor. Conform traditiei, este ziua soroacelor pentru slujbe (a se vedea concursurile trucate de la Primãria Vaslui). Noile invoieli aduc prilejuri de aldãmasuri si de veselie. Ciobanii sunt cei mai fericiti! Poate nu toti cã e crizã, dar în judetul Vaslui existã, cel putin, un cioban fericit. La Multi Ani!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.