23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

Fabrica de stiri tâmpite

Array

Primarul Titi a fost colindat cu mult suflet de copiii unei grãdinite oarecare din Bârlad. A fost un colind foarte frumos. Pe lângã nasterea lui Isus s-a pomenit despre un individ al cãrui nume are evidente conotatii biblice: “Din Bârlad la Bucuresti, deputat ca Solomon nu gãsesti”. De asemenea, colindul mai face trimitere la un alt personaj mitic: “Foaie verde ca mãrarul sã trãiascã si primarul, cã e cel mai gospodar, foaie verde de mãrar”…Sã fim întelesi: nu e urãturã, ci colind! Dar dacã vreti sã fim si mai întelesi vã vom explica ridicolul situatiei. Sãracii copilasi au fost pusi sã învete pe de rost o tâmpenie de colind doar pentru cã la acea grãdinitã îsi duce copilul atât viceprimarul Petcu cât si deputatul Solomon. Dar a meritat eforul ca educatoarele sã inventeze aceste versuri profund crestinesti cã nu e grãdinitã în Bârlad mai plinã de atentii de la Primãrie ca Grãdinita nr. 9.

Având în vedere faptul cã maestrul de ceremonii trucate, juristul Coatu, este pe cale sã iasã la pensie, prefectul ungur cautã un înlocuitor pe mãsurã. Adicã o persoanã discretã care sã semneze regulamentar toate actele de fond funciar fãrã sã punã prea multe întrebãri. Deocamdatã, acesta s-a orientat spre o blondã de încredere. S-a gândit el cã dacã Bãse se bazeazã pe Elena Udrea, ar trebui sã aibã si el o “Nuti de Vaslui”.

Sefii de la CJ Vaslui umblã cu limba atârnatã dupã proiecte pe mãsura 322 din comune, în intentia parsivã de ale aduce sub umbrela Aquavas. Tinând cont cã nu au investit nimic, profitul ar fi urias. Închipuiti-vã o societate la îndemâna lor care beneficiazã de capitalul datorat fondurilor europene al câtorva zeci de comune (cel putin 2 milioane de Euro fiecare), plus tot ceea ce tine de apã-canalizare din cele trei municipii ale judetului. Ce de-a mai împrumuturi s-ar putea face cu aceste garantii!

Deputatul mahmur

Bazat pe principiul “Când mã voi trezi, pe multi am sã popesc si eu”, deputatul Cristea dã din coate sã-si recapete imaginea de politician devotat alegãtorilor. Având aceastã motivatie profundã, acesta încearcã sã-si gãseascã loc pe la televiziunile si ziarele locale, visând cu ochii deschisi sã-si recapete fotoliul de primar al Vasluiului. Cã tare bine mai era! N-ar fi asa greu, dar pentru asta ar trebui sã se trezeascã din betia cronicã în care se zbate de câtiva ani si asta chiar cã e imposibil!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here