25.9 C
Vaslui
19-aug.-2022

Fabrica de stiri tâmpite

Array
- Advertisement -

În Vaslui functioneazã o institutie, numitã Curtea de Conturi, despre care nimeni nu stie la ce foloseste. Oficial, controleazã! Neoficial e o fabricã de spãgi. Un fel de bau-bau care dijmuieste primarii din judet. Si pentru cã unii spãguiec mai mult decât raporteazã partidului, acestia se trezesc cu controlul pe cap. Asta i s-a întâmplat acum trei luni lui nea’ Titi de la Bârlad. Deci, trei luni de la control! În aceste circumstante ciudate, niste ziaristi au formulat o adresã pe baza legii cã erau si ei curiosi sã vadã ce a iesit la acel control. Rãspunsul “institutiei” a fost de-a dreptul bulversant. Li s-a spus cã nu se poate face public pânã nu “ se valorificã rezultatele”. Pãi, bre nea’ Vasile, apreciem umorul, dar cât mai “valorifici” dupã atâta timp? Îti dã primarul spaga în rate?

În conditii de crizã acutã, în judet se va efectua o lucrare de vreo 150 de milioane de Euro! Deja, multi constructori vasluieni au început sã saliveze! Din pãcate nu e de nasul lor. Modernizarea Drumului European are lucrãri cu dedicatie. Interesant e altceva! Pe lângã lãrgirea soselei, lucrarea presupune si douã variante de centurã, una la Bârlad si una la Husi. Prima variantã, care se va finaliza prin preajma campaniei electorale, va fi cea de la Bârlad. Ca sã vã dati seama cum îsi va umfla muschii electorali, primarul T iti cu realizarea. Primarul Jan va da din buze!

De când a devenit primar, nea’ Titi are douã preocupãri esentiale: cum sã-si îmbunãtãteascã performantele sexuale si cele pescãresti. Dacã la prima nu prea a gãsit solutie, la a doua problemã a avut mai multe rezolvãri. Ultima rezolvare, în domeniu a fost un vaporas de ocazie, numai bun de plimbat prin Deltã. Povestea e veche. Ce nu se stie e faptul cã acesta a cam luat teapã cu vaporasul cã avea probleme la pornire. Pentru un primar istet ca nea’ Titi asta nu a fost motiv de îngrijorare. Având în vedere faptul cã, încã din 2005, l-a pus la ISU Bârlad, responsabil cu gestiunea pe nasul sãu (din prima cununie) Alexandru Petrea, acum a cules roadele. Adicã a comandat frumos, din partea ISU Bârlad, doi acumulatori de autobuz, cu care îsi porneste vaporasul. Plãteste Primãria Bârlad, se foloseste primarul!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.