24.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

Fabrica de stiri tâmpite

Array
- Advertisement -

Recent, primarul Titi si-a serbat ziua de nastere, cu mare fast si multi prieteni, ca în fiecare an, chit cã acum e crizã de a ajuns sã meargã la serviciu pe bicicletã. Adicã de ochii lumii pe bicicletã! În fine, printre invitati, directorul de la Curtea de Conturi, Vasile Popa. Dupã controlul din luna iulie, executat la Primãria Bârlad, cu rezultate încã secrete, acesta i-a fãcut un cadou simbolic sãrbãtoritului: un tap cu coarne gigant. Simbolistica acestui cadou o întelege cine poate si are cunostinte în domeniu!

Desi pare inofensiv, Cornel Mihalache activeazã bine. Recent acesta a reusit o loviturã foarte importantã, reusind sã-si impunã un om la sefia Colegiului Medicilor Veterinari. Acesta l-a detronat pe primarul Dorobantu de la Bogdãnesti si a introdus în schemã o anonimã. De mentionat cã aceastã schimbare s-a produs cu largul concurs al sefului DSV, Decebal Sãraru, cu ajutorul nepretuit al doctorului Pãun si cu o contributie hotãrâtoare a nepoatei lui Corneliu Mihalachi, adicã a doua fiicã a fratelui sãu presedinte CJ. Desi scaunul de care vorbim nu e foarte vizibil, e important si financiar si politic, în vederea campaniei electorale. Problema e cã nu se stie cine va câstiga din aceastã mutare: PSD sau PDL?

Marele deputat Dan Brdeianu continuã sã facã ravagii la Bucuresti. Niste reporteri undercover de la un cotidian central au surprins o scenã foarte interesantã cu acesta. Acestia ne-au povestit cã, la un moment dat la hotelul la care este cazat si-au fãcut aparitia niste curve. Deputatul Bordeianu, dorind sã arate cã este cineva i-a pus o întrebare cheie uneia dintre fete: dumneavoastrã ce studii aveti? Înrebarea a blocat-o pe prostituatã si i-a schimbat pãrerea despre clientii din Parlamentul României. Ea chiar credea cã sunt inteligenti!

ECOLOJICU’ SÃPTÃMÂNII

Primarul Titi a vrut sã fac si el o impresie plãcutã si s-a bâtâit vreo câteva minute pe o bicicletã. Chipurile e “verde” si salveazã natura! Din ce stim noi despre Bârlad, acolo sunt destui care merg pe biciclete, dar nu sunt ecologisti, sunt muncitorii de la IRB care fac naveta. Si nici n-au mountaine bike-uri, ci niste “Torpedo” ruginite!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.