1.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

FÃRÃ NUMÃR (foto)

- Advertisement -

HC Vaslui – Universitatea Târgoviste 55-8 (28-3)

SPECTACOL… HC Vaslui s-a distrat efectiv cu Universitatea Târgoviste în primul meci de pe teren propriu din aceastã editie de campionat. Târgovistenii nu au emis niciun fel de pretentii, ba mai mult s-au fãcut de râs, dovadã fiind scorul final: 55-8 (28-3).

Trupa pregãtitã de Leonard Bibirig a fãcut spectacol în prima partidã disputatã pe teren propriu din acest sezon si a învins la un scor fluviu, 55-8 (28-3) pe Universitatea Târgoviste. Dupã ce în runda precedentã CSM Cãlãrasi a învins cu 53-6 pe HCM Câmpina a venit rândul Vasluiului sã câstige la o diferentã de 47 de goluri! Handbalistii vasluieni s-au obisnuit sã înscrie goluri multe si nu aveau cum sã rateze un scor fluviu cu Universitatea Târgoviste, una dintre cele mai modeste echipe din campionat. Diferenta valoricã a fost evidentã încã din startul partidei si dupã 11 minute Vasluiul conducea cu 9-0! Primul gol al oaspetilor a venit abia în minutul 14, scor 10-1. Chiar dacã adversarii nu le-au pus deloc probleme, handbalistii vasluieni au tratat cu seriozitate meciul pânã la final si s-au impus la o diferentã uriasã, scor 55-8. Pentru HC Vaslui au marcat: Cotinghiu, M. Ignat, Soare, Barac (câte sapte goluri), Bejinariu, Tutu (câte cinci), Ciobanu (4), Ragea, S. Ignat, Hagiu (câte trei), Acatrinei (2) si Moldovanu si Sandu Iacob (câte un gol).

Oaspetii au întârziat la meciul de ieri

Meciul de asearã a început cu o întârziere de peste jumãtate de orã, deoarece oaspetii au ajuns la salã la ora 18.20. Acestia s-au schimbat în microbuz si au intrat în Sala Polivalentã pe poarta principalã pe lângã suporterii Vasluiului, care asteptau ca meciul sã înceapã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.