Fără permis auto în zona de frontieră!

PAPAGAL… Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși efectuează cercetări cu privire la un bărbat originar din Republica Moldova care a fost depistat conducând un autoturism, deși nu avea acest drept. Mai precis, nu poseda permis de conducere! Cetățeanul moldovean are și cetățenie română, iar mașina era înmatriculată în Cehia.

În ziua de 24 martie a.c., în jurul orei 17.00, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice de supraveghere și control  în  zona  de competență, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși-I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Drânceni, un autoturism marca Renault Megane, înmatriculat în Cehia, condus de cetățeanul român B.V., în vârstă de 24 de ani.

„Cu ocazia efectuării controlului, existând suspiciuni cu privire la dreptul de a conduce autovehicule, polițiștii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.”, a precizat subinspectorul de  poliție Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ