FAZA ZILEI: doi polițiști locali vasluieni și-au găsit nașul, Hary Geană i-a făcut celebri pe contul său de YouTube

SHOW… Cunoscut pentru atitudinea pe care o are față de polițiști, vloggerul Hary Geană Florin, de la Curaj TV, a poposit zilele acestea și la Vaslui. S-a plimbat pe străzile orașului până a găsit o abatere de la lege pe care să o poată sancționa în creația sa videografică: o mașină de gunoi, parcată neregulamentar pe o porțiune de drum marcat cu linie continuă, în fața hotelului Vaslui. După minute bune de căutări, a reușit să îl găsească pe șoferul mașinii,de la care avea să afle că a fost nevoit să-și lase mașina acolo pentru că un alt autoturism îi blocase intrarea la o platformă de gunoi. Pus pe scandal și dându-și seama că nu mai are motive să se lege de șoferul de pe mașina de gunoi, vloggerul din comuna Ciorani, județul Prahova, și-a schimbat ținta, trecând la cei doi polițiști locali, care tocmai ce-l sancționau pe șoferul care blocase accesul mașinii de gunoi. Ignorat și de aceștia, Geană și-a mutat atenția asupra unui pieton, care l-a sancționat pentru tupeul cu care certa polițiștii. Scos din sărite de bărbat, Geană le-a cerut celor doi polițiști să îl sancționeze pe vasluian, pe motiv că l-a “drăcuit”. Un spectacol marca Hary Geană, din care singura concluzie care se poate trage este aceea că municipiul Vaslui este un oraș suprasaturat de mașini, oamenii fiind nevoiți să-și parcheze autovehiculele pe unde apucă, chiar și pe trotuar și pe trecerile de pietoni.
9 COMENTARII

 1. Voi vreți să știe polițiștii locali legile,când edilul orașului taie panglica la cofetărie. Care primar să ia măsuri mascariciul de Paval ar trebui să taie panglica la parcări supraetajate la fabrici daca ar fi in stare sa atraga investitori nu la cofetarii

 2. Problema e la mijloc! Într-adevăr e dificil de parcat dar nu e așa tragic ca in alte părți, iar șoferii totuși să fie atenți să nu blocheze accesul ptr servicii sau utilități, in caz contrar sa fie sancționați

 3. Ori fi prea multe ciuveie aduse de pe teritoriul Europei…dar nu parchezi prin toate curbele….stații de autobuze..până aproape de trecereril de pietoni..- trotuare..blocajul intrărilor la anumite locuri pentru lucru sau intervenții.Așa-zișii polițiști locali care primesc un teanc de bani din impozitele cetățenilor…ar trebui să lase capul în pământ și să-și ceară scuze că atâta pot face.

  • Sa-si ceara scuze pentru că, tu parchezi pe unde apuci? Nu pot sa cred ca esti atat de corect…
   Titlul articolului este incorect.. Prostalaul de Geoana si.a gasit nasii..atat pe pol loc, cat si pe cetatenii care îl apostrofeaza..

 4. Cine poola noastră e cîcary hrana ista…. Că cine sunt curnalistii poolii care fac vedete tăte rîsurile și nulitățile știm.
  TÎÎÎRT! VREMEA kurului o mai dat o știre.

 5. Intai sa se faca parcari si dupa aceea sa dea amenzi. politistii locali si-au facut treaba, au gasit soferul care a blocat accesul la ghena de gunoi si gunoiul a fost ridicat. Geana sa se duca in comuna la el sa sorteze gunoiul selectiv, nu sa faca el legea la noi. Si asa abea incap masinile pe strazi.

LĂSAȚI UN MESAJ