23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

FAZA ZILEI: În Vaslui se fură și hainele de pe sârmă. “E un obicei vechi, am pățit-o ziua, în amiaza mare”

HOAȚE… Trei puștoaice au fost surprinse de camerele de supraveghere furând haine de pe sârme.

DE-A RÂSU’-PLÂNSU’… Atenție, vasluieni! Trei puștoaice au fost surprinse de camerele de supraveghere furând haine de pe sârme. Nu e o glumă, persoana păgubită a publicat imaginile pe un grup de Facebook în speranța că va da de urma hoațelor și își va recupera hainele. “În seara de 18.06.2022, la ora 00:30, aceste trei domnișoare au fost surprinse de camerele de luat vederi furând din fața apartamentului meu, în zona gării. Dacă le cunoaște cineva, rog să-mi ofere informații. Mulțumesc!”, a scris pe Facebook persoana păgubită. Nu mică i-a fost mirarea când a văzut că nu e singura care a pătiț asta în ultima perioadă. Iată câteva dintre comentariile vasluienilor care s-au trezit, la rândul lor, fără hainele înșirate pe sârme: “Le cunosc, mi-au furat adidașii acum o săptămână”, “la mine l-a prins frati-miu pe unu’ cu hainele în sân”, “la mine devenise deja un obicei, ciudat era dacă nu îmi furau”, “și eu sunt pățită, mi-am văzut hainele pe stradă ulterior”, “acest obicei e vechi, și eu am pățit-o, doar că era ziua, în amiaza mare”, “colegelor mele le-au furat hainele de 1 aprilie, când stăteam cu chirie, dar nu a fost o păcăleală, “Georgiana, să mă ierte Dumnezeu, dar aia brunetă nu e gagica de îți furase papucii?”. Curioși din fire, unii vasluieni au întrebat ce i-au furat hoațele, iar alții au făcut glume pe seama furtului : “da’ ce ți-au furat, de e așa jale mare?”, “chiloții de pe sârmă, ce altceva putea să aibă în fața blocului?”, “au văzut ceva de firmă și au zis să aibă și ele ce ai tu”, “mi-au furat și mie catalizatorul acum două zile”, “Florin, vezi, poate faci și tu la fel când vii din Anglia”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Ne vrem oras civilizat si european, dar toti tristii inca isi usuca hainele pe sarma in afara locuintei si pe domeniul public ( surpriza, dar gradinile din fata blocurilor sunt in domeniul public si nu apartin locatarilor care stau la parter ). Din cate stiu uscatul rufelor pe sarma in afara locuintei e interzisa de catre CL. Daca vrei sa-ti usuci hainele o faci in balcon ori iti cumperi uscator. Bine ca multi baieti destepti de la parter nu mai au balcoane fiindca le-au inchis si au extins fie livingul, fie un dormitor. O alta problema tine de securitate. Observ ca din ce in ce mai multi baieti care stau la parter isi instaleaza camere de supraveghere a gradinlor din fata blocurilor, care sunt in domeniul public. La fel ca si doamna pagubita din articol, astia nu au auzit de GDPR.

    • Și când nu ai balcon, ca asa a fost construit blocul, unde vrei sa usuci izmenele? La vecinul de la 1? Și la cât de greu obții autorizații să-ți faci balcon, mai degrabă te muti de la parter

    • Și când nu ai balcon ca asa e construit blocu ce faci unde le usuci, tot va legați de oamenii de la parter ca au făcut grădini pe locurile publice, decât sa fie pline de rahati de câine mai bine câteva floricele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here