spot_imgspot_img
spot_img
-0.9 C
Vaslui
09-dec.-2023

FAZA ZILEI: Un consilier userist de la Bunești Averești a cerut igienizarea… becurilor de pe stâlpii pentru iluminatul public!

- Advertisement -
Constantin Iftene

TRĂSNĂI… După ce primarul Vasluiului, Vasile Pavăl, s-a plâns că se confruntă uneori cu solicitări de la cetățeni, dintre cele mai năstrușnice, precum cea în care i se imputa faptul că un tei de pe domeniul public ar fi dărâmat televizorul dintr-un apartament, iată că la Bunești Averești un edil a venit cu una… și mai boacănă, cum ar spune Caragiale. Acesta, membru hiperactiv al URS-ului, a cerut executivului în plenul celei mai recente ședințe de Consiliului Local, să facă o igienizare a sistemului de iluminat public. Practic, ochiul său vigilent a sesizat cum niște pânze de păianjen își făceau de cap cu niște… fire de praf pe becurile de pe stâlpi, dezmăț care, evident, l-a scos din sărite. “Nu ne mai miră nimic, pentru că sunt unii, care, încurajați de faptul că USR-ul e acum pe cai mari, la guvernare, fac tot posibilul să fie vocali, chiar și dacă nu au niciun motiv real. Stau, filmează și uită bârna din ochiul lor. Mereu inventează tot felul de prostii, ca să arate că se muncește pentru comunitate. Nu îl crede nimeni, mai ales cu asemenea cereri. „Dacă ne apucăm acum să spălăm becurile de pe stâlpi, că ți se pare ție nu știu ce pânze de paianjeni pe acolo, atunci înseamnă că am terminat toată treaba adevărată din comună și ne ținem de prostii”, a comentat un alt edil, indignat de cererea colegului de mandat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

 1. Minciuni, eu am depus o cerere nu am întrebat în ședința cu consilierii locali.
  Către: Primăria comunei Bunești-Averești.
  De către: Iftene Ion Constantin, consilier local în Consiliul Local Bunești-Averești.
  Stimate domnule/Stimată doamnă, Primar
  Prin prezenta, formulez o cerere în temeiul Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public.
  Vă rog respectuos să îmi comunicați următoarele informații:
  1. Listele cu numele, prenumele și adresa persoanelor care au avut dreptul, au primit
  pachetele cu ajutoare Europene, începând cu luna Ianuarie 2019 și până în prezent
  09/08/2021.
  2. Cu ce și cum curăță Primăria comunei Bunești-Averești marginile drumurilor acoperite
  de iarbă, copaci și boscheți, rigolele pentru scurgerea apei, podețele pentru scurgerea
  apei, e.t.c.
  3. Cine este persoana responsabilă pentru igienizarea și repararea iluminatului public în comuna noastră?
  Aștept cu interes răspunsul dumneavoastră la adresa de e-mail: telutzu_83@yahoo.com
  .
  Cu aleasă considerație, Iftene Ion Constantin, consilier local în Consiliul Local al comunei Bunești-Averești, Jud Vaslui.
  Data:09/08/2021

  • si? daca intrebi de igienizare, inseamna ca ai intrebat de foaie-verde frunza-n vant? Sau ca nu este in regula situatia? Sau tu chiar intrebi de dragul de a face „activitate”? Rusine!!

  • Telutzuleeeeee!! DE pe ce planeta esti???? Tu esti consilier local, dar nu stii nici la ora asta ca primar este un barbat????? Cum adica „stimate domnule/stimata doamna” ????? Asa v-au invatat de la USR, cu genul, cu sexul, ca nu conteaza daca esti baiat sau fata??? RUSINE!!!!! Huoooooo, sodoma!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.