spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
03-dec.-2023

FC Vaslui vrea un atacant

- Advertisement -

TRANSFERURI…Conducerea administrativã a Vasluiului nu a renuntat la ideea aducerii unui atacant de careu. Seceta din ofensiva echipei i-a fãcut pe cei care se ocupã cu transferurile la club sã se orienteze spre un vârf cu cifre foarte bune de partea sa. Pe lângã deja cunoscutul interes pentru Marius Niculae, galben-verzii mai trateazã în aceste zile si cu un atacant extrem de promitãtor din campionatul Elvetiei. Si la capitolul plecãri se anuntã mutãri, Varela si Celeban fiind zilele acestea în atentia presei centrale dupã ce managerul Mihai Stoica i-a pus pe lista prioritãtilor pentru echipa ros-albastrã.

Galben-verzii continuã sã negocieze zilele acestea aducerea unui atacant veritabil la echipã. Primul pe lista prioritãtilor continuã sã se situeze Marius Niculae, fotbalistul care a mai trecut pe la Vaslui în perioada iulie 2012- ianuarie 2013. Desi a jucat doar o jumãtate de sezon pentru Vaslui, vârful a marcat 11 goluri pentru galben-verzi, reusite ce l-au pozitionat pe primul loc în topul marcatorilor pe care Vasluiul i-a avut în editia trecutã de campionat. Plecat în China la Shandong Luneng, Niculae nu s-a adaptat fotbalului asiatic, iar în vara asta a decis sã punã capãt contractului cu chinezii. în cursa pentru reachizitionarea atacantului, FC Vaslui are de dus lupte grele cu Anorthosis Famagusta. Echipa cipriotã nu se aflã la prima tentativã pentru transferul fotbalistului român, acesta aflându-se în atentia “vulturilor” si cu douã sezoane în urmã. Indiferent de evolutia negocierilor cu Marius Niculae, conducerea clubului vasluian mai are o solutie pentru ofensivã si ea vine din campionatul elvetian. Vârful aflat în atentia galben-verzilor are prezente constante atât la echipa de club cât si la nationala tãrii sale, iar numãrul golurilor înscrise l-au propulsat în atentia mai multor cluburi europene. Pe lângã atacant, la Vaslui se urmãreste aducerea si a unui portar, Traian Marc de la Corona Brasov fiind principala tintã.

Varela, tot mai aproape de Steaua

Dacã pânã ieri interesul Stelei pentru fundasii Vasluiului era la stadiul de zvon, acesta a devenit oficial dupã conferinta de presã sustinutã ieri de managerul ros-albastrilor, Mihai Stoica. Stelistul a confirmat cã Celeban si Varela sunt doi jucãtori pe care gruparea din Ghencea se paote baza în grupele CL. Si fostul finantator al Vasluiului, Adrian Porumboiu a afirmat cã Varela are sanse mari sã se despartã de actuala sa echipã “Varela este un jucator valoros El se va transfera, dar nu stiu unde. Poate în Bulgaria, poate în Lituania, de ce nu si în România?”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.