Femeie bătută cu sălbăticie de soț, moartă la Neurochirurgie în Iași

Constanța Borcea

VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE

ȘOCANT… O femeie de 44 de ani din satul Docani, comuna Vinderei, a fost bătută zdravăn de către soț, care a lăsat-o în agonie și a adormit lângă ea. Aceasta a ajuns la spital, dar în câteva zile s-a stins, din cauza loviturilor puternice. Chirurgii de la Clinica de Neurochirurgie din Iași au fost uimiți când au descoperit că pacienta avea hematoame din cauza unor lovituri la cap! Femeia avea și Covid-19, dar moartea acesteia a survenit la câteva zile de la operație, din cauza hematoamelor formate de la bătăile în cap primite de la soț! Și când te gândești că aceștia erau căsătoriți de doar un an de zile, legal! Clinica ieșeană a sesizat IPJ Vaslui, printr-o adresă trimisă pe 10 decembrie, că femeia a murit din cauza bătăilor administrate și nu de Covid, deși era infectată și cu SARS-CoV-2. Poliția a deschis în acest caz două dosare penale, unul de violență în familie și altul pentru ucidere din culpă, în care se fac cercetări. Suspectul din ambele dosare este soțul femeii, care se află în carantină acasă, în satul Docani, comuna Vinderei.

După doar un an de zile de la cununie, Aurel Borcea din Vinderei este suspectat că și-a ucis din bătaie soția!

Suspiciune de crimă în comuna Vinderei! Totul a fost descoperit de medicii spitalului de neurochirurgie din Iași. Constanța Borcea, de 44 de ani, din satul Docani, comuna Vinderei, a ajuns în stare foarte gravă la Iași, pe 30 noiembrie, când a fost adusă cu convulsii. Medicii au scris în foaia de observații medicale că problemele de sănătate ale femeii au apărut din cauza unor hematoame, în urma bătăilor administrate de soț. Acestea au dus la complicații și ulterior la decesul femeii. Totul a început pe 30 noiembrie, când femeia, Constanța Borcea, de 44 de ani, care avea grijă și de o bătrână din sat, s-a dus cu soțul la bătrână acasă și, după ce au mers la culcare, în toiul nopții, fata bătrânei a auzit horcăituri din camera unde dormeau soții Borcea. A intrat în cameră și l-a găsit pe soț dormind, iar la spatele lui soția acestuia horcăia și avea spume la gură. A încercat să-l trezească pe Aurel Borcea, dar acesta era mahmur și atunci femeia a chemat Ambulanța prin 112. Constanța Borcea a ajuns în acea noapte la Iași, la Spitalul de Neurochirurgie, trimisă direct de la spitalul Bârlad. La Iași, unde i s-a făcut și testul pentru Covid-19, aceasta a fost depistată pozitiv. Medicii au constatat în urma investigațiilor, că femeia avea creierul inundat cu sânge, în urma unor hematoame mai vechi, din cauza bătăilor primite de la soț, după cum afirmă familia acesteia. Cert este că, pe 9 decembrie, Constanța Borcea a decedat la Iași, iar Aurel Borcea s-a ales cu două dosare penale.

Suspectul în carantină, victima în groapă!

Familia Constanței Borcea este extrem de furioasă, rudele au sperat că suspectul, Aurel Borcea, va fi reținut sau arestat. Dar, bărbatul fiind în carantină, acesta nu are voie să părăsească locuința. Poliția îl păzește oricum, timp de 14 zile, ca suspectul să nu iasă și să infecteze comunitatea din Docani. După ce acesta va sta în carantină 14 zile, va fi audiat și cercetat pentru faptele sale. „Pe 10 decembrie s-a primit o adresă de la Spitalul de Neurochirurgie <<Nicolae Oblu>> din Iași prin care suntem înștiințați că o femeie din Docani, Vinderei, județ Vaslui, a decedat pe 9 decembrie, iar moartea acesteia este suspectă. În cauză se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Cu siguranță despre acest caz vom mai auzi, deoarece familia femeii este hotărâtă să îi facă dreptate.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ