2.6 C
Vaslui
31-ian.-2023

UPDATE: Femeie de 79 de ani, decedată pe stradă, în fața clinicii Recumed din Vaslui (FOTO)

- Advertisement -

UPDATE: Ancheta poliției a stabilit identitatea femeii decedate

În urma anchetei polițiștilor s-a stabilit că victima este o femeie de 79 de ani din comuna Vutcani, județul Vaslui. Venise în oraș pentru a-și rezolva câteva probleme personale, însoțită de un membru al familiei. Decesul a survenit ca urmare a unui stop cardio-respirator cauzat, cel mai probabil, de afecțiunile de care femeia suferea. De asemenea, medicul de familie al acesteia a anunțat că va elibera certificatul de deces fără a fi nevoie de o autopsie, în condițiile în care probleme de sănătate erau cunoscute.

DRAMATIC… O femeie din Vaslui, în vârstă de 79 de ani, a sfârșit în această dimineață chiar în fața clinicii Recumed, din zona Crucea Gării, din municipiul Vaslui. Martorii spune că persoana era pe stradă, iar la un moment dat i s-a făcut rău și a căzut. Cei care au văzut situația au alertat imediat prin 112 Serviciul de Ambulanță. Un echipaj medical a sosit în scurt timp la fața locului, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, pentru persoana aflată deja în stop cardio-respirator nu s-a mai putut face nimic. În aceste condiții, cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul. Polițiștii au preluat cazul și fac cercetări, pentru a vedea care au fost circumstanțele care au dus la decesul femeii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Pana la venirea AMBULANTEI , personal din cadrul clinicii Recumed a efectuat masaj cardiac , a montat branula pacientului . La momentul sosirii ambulantei persoana prezenta puls si respira , ca problemele medicale ale persoanei au fost grave si a intrat din nou in stop cardio respirator si a decedat e altceva. Pentru corecta informare jurnalistul ar fi trebuit sa se informeze si sa consemneze si informatiile acesta , dar probabil nu a facut lucrul acesta pentru a pune intrebari cu tenta ANONIMII .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.