Femeie din Jitia, bătută cu nuiaua de copiii de 8 şi 11 ani. Fiica cea mare a filmat totul

O femeie de 41 de ani, din localitatea Jitia, a fost bătută de concubinul aflat în stare de ebrietate şi de copiii săi minori, de 8 şi 11 ani, instigaţi de bărbat. Femeia ar fi fost lovită cu nuiaua, dar şi cu obiecte de vestimentaţie şi alte obiecte casnice, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

La data de 28 ianuarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în seara zilei de 26 ianuarie, o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comuna Jitia, ar fi fost lovită de către concubinul său, un bărbat de 50 de ani.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului împreună cu lucrători din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, iar din cercetările preliminare a reieşit faptul că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul i-ar fi instigat şi pe cei doi minori ai săi, de 8, respectiv 11 ani, să exercite acte de violenţă asupra femeii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache, potrivit stirileprotv.ro.

Mai mult, fiica cea mare a cuplului ar fi filmat cu telefonul mobil întreaga scenă, în care femeia era lovită cu nuiaua, dar şi cu obiecte de vestimentaţie şi alte obiecte casnice.

Femeia și cei trei copii au fost internați într-un centru maternal
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, iar bărbatul de 50 ani a fost reţinut pentru 24 de ore.
În cursul nopţii de joi spre vineri, bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, cu propunere de arestare preventivă. …https://monitoruldevrancea.ro/2021/01/30/femeie-din-jitia-batuta-cu-nuiaua-de-copiii-de-8-si-11-ani-fiica-cea-mare-a-filmat-totul/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ