21.7 C
Vaslui
29-iun.-2022

Femeie lovită mortal de o maşină de salubritate în Turda. Reacţia uluitoare a gunoierului. „Am crezut că e sac”

Soartă cruntă pentru o pensionară din Turda, judeţul Cluj. Bătrâna de 79 de ani a murit, după ce a fost spulberată de o maşină de gunoi.

Imagini terifiante după ce o femeie a fost lovită mortal de o maşină de salubritate în Turda. Pensionara se întorcea împreună cu soţul ei de la cumpărături şi, într-un moment de neatenţie, a ajuns de pe trotuar pe stradă.

Bătrâna de 79 de ani a fost lovită puternic de maşina de gunoi şi a fost târâtă câţiva metri pe asfalt. Echipajul medical chemat de urgenţă nu a mai putut decât sa constate decesul.

Chiar dacă nu a avea viteză, şoferul maşinii de salubritate a mărturisit că nu şi-a dat seama cum s-a întâmplat accidentul înfiorător.

„Am luat gunoiul. Numai am văzut că a călcat ceva și am crezut că e sac. Am vrut să îl luam sus și era femeia. N-am mai putut să facem nimic. Cred că a căzut, a alunecat”, a afirmat un gunoier, potrivit Ştirileprotv.

„Și ea mergea puțin mai încetuc, dar nu era femeie să se vadă bolnăvicioasă. O neatenție sau o fi căzut ea în spate și ăștia nu au observat. Dumnezeu știe!”, a spus un martor…https://www.romaniatv.net/femeie-lovita-mortal-de-o-masina-de-salubritate-in-turda-reactia-uluitoare-a-gunoierului-am-crezut-ca-e-sac_6340288.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here