10 C
Vaslui
02-apr.-2023

Femeie suspectată de implicare în furtul a 100.000 de euro de la o casă de schimb valutar din zona Unirii a fost prinsă şi dusă la Secţia 10 de Poliţie

- Advertisement -

Femeia suspectată că ar fi participat la înşelăciunea în urma căreia 100.000 de euro au fost furaţi luni de la casa de schimb valutar din zona Unirii a fost prinsă şi dusă la Secţia 10 de Poliţie, potrivit şefului secţiei Adrian Nicolae Dinu, citat de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore şi urmează să fie audiată de procurorii Tribunalului Bucureşti.

Iniţial, Poliţia a anunţat că doi bărbaţi au furat, luni, 100.000 de euro de la o casă de schimb valutar din zona Pieţei Unirii din Capitală, după ce s-au dat drept poliţist şi comisar al Gărzii Financiare şi au cerut să verifice banii susţinând că au găsit nereguli.

Cei doi bărbaţi ar fi intrat în casa de schimb valutar spunând că vor să facă un control privind unele nereguli şi i-ar fi cerut casierei să le dea 100.000 de euro pentru a-i verifica.

www.mediafax.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.