spot_img
22.2 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Fenomen la Huși: cinematograful “Dacia” s-a deschis singur!

- Advertisement -

POZNĂ… Hușenii sunt nerăbdători să vadă deschis cinematograful Dacia, modernizat și înnoit cu totul, după ani și ani în care a stat în paragină. Primarul Ioan Ciupilan a spus în cea mai recentă ședință de Consiliu Local că ar mai fi o chestiune de zile până când acest obiectiv va fi inaugurat. Ba, a povestit și o întâmplare, care arată că, într-un fel, nici cinematograful însuși nu mai are răbdare, până când aleșii cu responsabilii de la ISU Vaslui și cu cei de la CNI se vor pune de acord cu recepționarea și vor da undă verde pentru ca publicul să se bucure de vechiul și nostalgicul cinema. Întâmplarea în cauză a făcut ca cinematograful să se deschidă… singur. Primarul Ioan Ciupilan a explicat: “Am înțeles că de luni încolo, dar nu depinde de mine programul doamnei de la ISU… De exemplu, azi s-a întâmplat un fenomen, despre care nici noi nu ne-am dat seama… S-a oprit curentul și s-au deschis toate ușile de evacuare automat, geamuri, tot”, a spus primarul. Se pare că ar fi fost vorba despre o întrerupere repetată de energie, iar sistemul din clădire a perceput totul ca pe o situație de urgență, care a generat deschiderea bruscă a tuturor spațiilor de evacuare. “Acum tot este în regulă. Nu mai este mult până când va fi deschis cinematograful”, a conchis primarul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. :)) eiii ciupilan nu recunoaște dar a devenit somnambul de cand cu criza din partid . De fapt pe niciunul nu il mai ia somnul acum . Vine omul negru….nu vine omul negru ( mascatul) asta-i intrebarea. Si uite asa se mai intalnesc pe la crasma mai trag un plans . Apoi noaptea umbla prin cinematograf sa vada 25…25…25…oare si prin spital la fel ?? La iasi a zburat managera de la spitalul de copii ia vezi popa indicatorii ca lucrurile sunt serioase. Si nu poti sa mai aduci fam buzatu sa ii faca ” bau” lu ciupilan ca esti tu protejatul lor.

    • Nu ma, a venit popa beat in control asa cum vine la spital noaptea si face iures. El are asa problema cu luminile. Aprinde tot spitalul sa vada pulimea cine-i seful. Ha ha asta era popa in control la cinematograf sa vada daca infrastructura corespunde unor noi futaiuri care sa il lege de husi comunitate mica spre foarte mica in care isi baga pula…

  2. Și, cu tupeu încă vrea la județ, doamne ferește, ăștia nu au limita ,bun simt sau masura.omul vrea mai mult .Asta ar fi mai periculos decât Buzatu.

  3. Poate dă Domnul și te întreabă și pe tine cineva despre șpăgălăul luat. 25% Ciupulane, e cam mult! Se strânge lațul, ai grijă mare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.