Fetiță de un an și cinci luni, lovită fără milă cu varga de un individ! Copiii, din localitatea Dolhești, puși să fure vin de prin gospodăriile vecinilor! Micuții au rămas cu sechele în urma agresiunilor la care au fost supuși!

Procurorii ieșeni acuză un individ că a lovit cu varga o fetiță de numai un an și cinci luni, pe motiv că nu își face nevoile la oliță. Vasile Lupu este acuzat, de asemenea, de rele tratamente aplicate minorilor și de violență în familie. Anchetatorii spun că agresorul din localitatea ieșeană Dolhești i-ar fi bătut în mod repetat pe copiii concubinei sale, dar și pe aceasta din urmă

O fetiță de un an și cinci luni a trecut prin clipe de groază, după ce a fost lovită fără milă, cu varga, de un individ care ar fi trebuit să o protejeze. Mai mult, agresorul din localitatea Dolhești este acuzat că a maltratat copiii concubineri sale, minorii fiind nevoiți să fugă de acasă, pentru a scăpa de furia individului.
Acum, Vasile Lupu, acuzat de rele tratamente aplicate minorilor, speră să scape de o pedeapsă mai aspră. Astfel, individul a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii. Totuși, magistrații din cadrul Judecătoriei Răducăneni au respins cererea de validare a acestui acord.
Însă Vasile Lupu a contestat decizia primei instanțe și așteaptă o hotărâre din partea judecătorilor din cadrul Curții de Apel Iași.

Acuzații grave, de rele tratamente aplicate minorilor, aduse lui Vasile Lupu

Pe 19 septembrie 2019, procurorii l-au trimis în judecată pe Vasile Lupu (40 de ani), pentru rele tratamente aplicate minorilor și violență în familie. Conform anchetatorilor, Vasile Lupu i-a agresat, în mod repetat, atât fizic, cât și verbal, pe copiii, de 8 și 11 ani, ai concubinei sale. Minorii au fost loviți aproape în fiecare săptămână cu palmele, cu cureaua sau cu bățul de către Vasile Lupu. Acest lucru i-a terorizat pe micuți, motiv pentru care minorul V.A. a fugit de acasă, mergând să locuiască la sora sa. De asemenea, minorul A.A.I. a fugit de mai multe ori de acasă și a dormit la diferite persoane, revenind acasă după câteva zile. …https://www.bzi.ro/fetita-de-un-an-si-cinci-luni-lovita-fara-mila-cu-varga-de-un-individ-copiii-din-localitatea-dolhesti-pusi-sa-fure-vin-de-prin-gospodariile-vecinilor-micutii-au-ramas-cu-sechele-in-urma-agresiuni-3966356?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ