19.9 C
Vaslui
25-mart.-2023

Fetitã rãpitã de pe stradã, de un politist fals, la Bârlad! Individul a fost arestat preventiv! (FOTO)

- Advertisement -

PERICULOS… Un individ periculos, care se dã politist, în vârstã de aproximativ 69 de ani, a fost retinut, de politisti reali, dupã ce a fost prins chiar în timp ce trãgea dupã el o fetitã de 10 ani, prin Grãdina Publicã din oras. Fetita fusese luatã de bãrbat cu forta din fata supermaketului Lidl, unde aceasta îsi astepta mama. Când femeia a iesit din magazin, a constatat lipsa copilei si si-a alertat sotul. Numai norocul a fãcut ca o rudã sã observe fetita prin Grãdina Publicã, cum individul o trãgea dupã el, pentru a o duce într-o zonã cu mai multi copaci, iar fata s-a smuls din mâna lui si s-a aruncat în bratele rudei. Imediat a fost alertatã Politia si pãrintii, iar individul a fost retinut. Procurorul de caz, de la Parchetul Bârlad, va propune luarea unei mãsuri, dupã efectuarea audierilor. Pãrintii copilei vor sã tragã un semnal de alarmã pentru cei care au copii si ii lasã nesupravegheati, fie si pentru o clipã, cãci, iatã, asemenea monstri apar de nicãieri si nu au niciun fel de scrupule. Mama copilei a spus cã a lãsat-o pe cea micã sã astepte în fata magazinului LIDL, întrucât nu avea mascã si pentru ea, pentru a o putea lua în interior, la cumpãrãturi.

Un incident socant, care putea avea urmãri dintre cele mai grave, s-a petrecut la Bârlad, în zona Grãdinii Publice. O femeie aflatã la cumpãrãturi împreunã cu fetita ei de 10 ani, a fost nevoitã sã o lase pe copilã afarã, la supermarketul Lidl, deorece fetita uitase sã-si ia masca de acasã. Femeia a intrat repede sã-si facã micile cumpãrãturi, iar minora a rãmas lângã usã sã-si astepte mama. Când, dupã 10 minute, a iesit afarã nu si-a mai gãsit copila si a intrat în panicã. A sunat acasã, la sot si a întrebat dacã nu cumva fata a ajuns acasã. Când a auzit cã nu este nici acasã, atât femeia cât si sotul au intrat în panicã. Dar, spre marele lor noroc, o rudã, un unchi al fetitei, a sunat la ei si le-a spus cã fata era prin Grãdina Publicã.

Atentie, pãrinti! Pedofilii umblã liberi prin oras!

„Cumnatul meu mi-a spus cã el era cu un coleg în Grãdina publicã si stãtea pe o bancã, iar fata era tinutã de mânã de un individ puternic, bãtrân, care se îndrepta cu ea spre pãdure. Când a vãzut fata pe unchi, s-a smuls din mâna individului si s-a aruncat în bratele lui ca sã o scape. Individul a zis cã nu-i fãcea nimic, cã el a luat-o din mâna altor rãpitori, iar cumnatul l-a fotografiat. Am mers la Politia Bârlad, unde am fãcut plângere, a sosit si cumnatul, am dat pozele, a fost identificat. Are 69 -70 de ani,este un individ dubios tare. A fost adus la sediul politiei din Bârlad si mi s-a pãrut cã erau prea blânzi cu el … Fapta este totusi destul de gravã. Fata l-a recunoscut în pozã si le-a spus politistilor cã omul a întrebat-o de ce stã singurã în fata magazinului Lidl, cã el este de la politie si o duce acasã. A smuls-o de mânã si s-a dus cu ea direct în grãdinã, noroc de cumnat cã altfel se întâmpla o nenorocire! Trebuie sã facã ceva politia cu astfel de oameni care nenorocesc copiii! Nu se mai poate, dacã nu este pedepsit, multiplic pozele si le pun peste tot în oras, sã stie lumea sã îsi fereascã copiii de astfel de indivizi! Asa neorociri nu trebuie sã se întâmple, noroc cã noi am scãpat cu bine, dar altii poate nu au asa noroc!”, ne-a declarat tatãl fetitei, care a suferit o traumã îngrozitoare.

Politistii l-au retinut si îl prezintã procurorului de caz!

„Persoana în cauzã a fost identificatã si este retinutã pentru 24 de ore, ancheta fiind în curs de desfãsurare. Urmeazã sã se stabileascã cu exactitate împrejurãrile producerii incidentului, iar bãrbatul urmeazã sã fie prezentat la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad cu propunere de luare a mãsurilor legale”, a spus Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Asearã târziu, judecãtorul de drepturi si libertãti din cadrul Judecãtoriei Bârlad a admis propunerea procurorului de caz care a solicitat emiterea unui mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile pe numele lui Ioan C. privind sãvârsirea infractiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.