FIICA ANTONIEI, COPIA PERFECTĂ A MAMEI SALE: CÂT DE FRUMOASĂ E MICUȚA MAYA LA 10 ANI. NOI IMAGINI…

Antonia se poate numi o mamă norocoasă, are trei copii frumoși cu care nu ezită să se mândrească pe rețelele de socializare.

Cântăreața a postat zilele acestea o fotografie cu Maya, fiica din căsătoria cu Vincenzo Castellano, iar noi nu putem ignora cât de frumoasă este fetița.

În vârstă de 10 ani, Maya seamănă pe zi ce trece tot mai mult cu mama sa, a cărui frumusețe o moștenește. Cu părul lung, în care are nuanțată o șuviță mov,  și ochii verzi, aceasta pare copia perfectă a mamei sale.

Deși cele două nu pot fi constant împreună, întrucât Antonia împarte custodia cu tatăl fetiței, artista profită de orice moment pentru a o vedea pe Maya, chiar dacă se întâmplă doar virtual, printr-un apel video.

Așa cum însăși artista a dezvăluit, Maya e pasionată de muzică și dans: “Îi place să cânte, să danseze, e o isteată, îi place să facă glume (…) Când mă uit la ea mă văd pe mine când eram mică, versiunea mea mai mică. Îmi place caracterul ei cum se formează….”, a declarat Antonia pentru click.ro.

Cu lacrimi în ochi, artista a subliniat că va lupta pentru fiica ei pană la capăt chiar dacă demersurile din Italia și România durează.

Întrebată ce face pentru a-și menține optimisul, Antonia a mărturisit pentru cancan.ro că: “Atât timp cât ai susținere și iubire, chiar dacă ai o zi proastă, că e normal să mai ai… Eu chiar dacă arăt bine, în mare parte sunt stresată din cauza problemelor pe care le am. Dar știu că mă întorc acasă și pot să vorbesc cu Alex, ne incurajăm unul pe altul, văd fețele copiilor și îmi revin”. …https://www.profm.ro/stiri/entertainment/fiica-antoniei-copia-perfecta-a-mamei-sale-cat-de-frumoasa-e-micuta-maya-la-10-ani-noi-imagini-postate-de-vedeta-111404
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ