Fiica lui Connect-R a fost discriminată de colegii de la grădiniță! Ce reacție a avut artistul

De curând s-a aflat că fiica lui Connect-R a fost discriminată de colegii de la grădiniță din cauza etniei, artistul aducând lămuriri în acest sens. Chiar dacă celebrul cântăreț a recunoscut în urmă cu mai mulți ani că este de etnie romă, el consideră că fetița trebuie să mai crească pentru a înțelege acest lucru. Connect-R a povestit toate acestea în podcastul lui Damian Drăghici, care este și el tot de etnie romă.

Îndrăgitul artist Connect-R a făcut recent declarații surprinzătoare despre fiica lui, Maya. Acesta a povestit și despre faptul că aceasta s-a confruntat cu discriminarea pe considerente de etnie romă la grădiniță. Artistul consideră că fiica sa trebuie să mai crească pentru a putea să-i explice toate aceste probleme!

Connect-R a divorțat în urmă cu trei ani

Foarte mulștă lume credea, cu mai mulți ani în urmă, că artistul Connect-R și soția lui au un mariaj de nota 10. Ei bine, nu a fost așa, astfel că cei doi au divorțat în 2018, dar și acum au o relație foarte bună de dragul fiicei lor. Fetița lor, Maya, s-a născut în 2014, la sfârșitul lunii ianuarie și acum are deja șapte ani.

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, fiind în industria muzicală de foarte mulți ani. Deși a recunoscut că este de etnie romă, iar oamenii s-au obișnuit cu acest lucru, se pare că acum fiica lui, Maya, pe care o are din căsătoria cu Misha, se confruntă cu probleme la grădiniță. …https://www.bzi.ro/fiica-lui-connect-r-a-fost-discriminata-de-colegii-de-la-gradinita-ce-reactie-a-avut-artistul-4172631?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ