Fiica lui Emil Boc este vedetă pe TikTok. Lecţiile ei de Drept sunt virale

În timp ce primarul Emil Boc este vedetă pe Facebook, unde postează „isprăvile” pe care le face în administraţie, fiica sa, Cezara, a ajuns foarte cunoscută pe TikTok. Absolventă de Drept, aceasta prezintă celor peste 190.000 de urmăritori diferite probleme legislative într-o manieră inedită. Cezara Boc (24 de ani), absolventă de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, prezintă lecţii de Drept într-o manieră originală pe TikTok şi are 190.000 de urmăritori, iar unele clipuri au şi peste 1 milion de vizualizări, relatează Clujust.ro.  Tânăra are 24 de ani, lucrează în prezent ca jurist şi se pregăteşte pentru examenul de intrare în Barou. Într-o seară, în 2020, pe când învăţa i-a venit o idee: cum ar fi să se filmeze recapitulând. Apoi, a postat filmarea care a ajuns până dimineaţă să aibă peste 100.000 de vizualizări, iar acum are peste 1 milion de vizualizări.  Secretul succesului ei pe TikTok este „flerul şi spontaneitatea”, crede Cezara.

Fiica lui Emil Boc a acordat un interviu sincer pe un site realizat de studenţii de la Facultatea de Jurnalism din cadrul UBB. Reproducem mai jos o parte din interviu.

„Ce te-a motivat să deschizi un canal de TikTok?

Totul a început foarte pe nepregătite. Îmi instalasem TikTok de câteva zile. Stăteam într-o seară şi învăţam, apoi mi-a venit o idee – cum ar fi dacă m-aş filma recapitulând ce am învăţat azi? Era videoclipul cu bicicleta, unde explicam câteva dintre infracţiunile cele mai comune (furt, tâlhărie, înselăciune, ultraj, trafic de influenţă, şantaj, abuz de încredere etc.). Nu aveam de gând să îl postez, eram în pijamale, eram obosită, era târziu. Chiar înainte să mă culc, m-am gândit să îl postez. Eram sigură că l-ar fi văzut numai prietenii şi ar fi avut până în 100 de like-uri. A doua zi dimineaţa, aveam 100 de mii de view-uri, mii de urmăritori, printre care şi Irina Rimes, pe care o admir foarte mult. Reacţia lumii m-a încurajat să continui şi asta a fost.

– Cum îţi vin ideile pentru conţinutul pe care îl ai pe Tik Tok?

Eu, în prezent, practic meseria de consilier juridic, dar mă pregătesc şi pentru examenul de barou. Deci ce învăţ în ziua aceea devine subiectul videoclipului. Iau primul exemplu care îmi trece prin cap şi gata. De obicei, îmi iese videoclipul din prima. Rareori se întâmplă să mai încerc o dată, pentru că îmi place tare mult spontaneitatea.

Citeste mai mult: adev.ro/qphzk3
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ