-0.7 C
Vaslui
01-dec.-2022

FINAL DE FOC

- Advertisement -

Liga a IV-a

DUEL… Astãzi, de la ora 18.00 pe terenurile din judet au loc meciurile etapei a XXIV-a a Ligii a IV-a. Vitis a învins la masa verde pe AutoRom si e pe patru cu 43 de puncte la trei puncte în fata celor de la AutoRom Pãdureni. În etapa de azi, Suletea primeste vizita Fãlciului, în timp ce AutoRom se deplaseazã la Perieni.

Au mai rãmas trei etape pânã la sfârsitul campionatului Ligii a IV-a Vaslui si lupta pentru calificarea la play-off e tot mai încinsã. În etapa a XXIV-a, principalele contracandidate la locul patru, ultimul care duce în play-off, Vitis Suletea si AutoRom Pãdureni au douã meciuri extrem de importante. Vitis joacã, acasã, cu Juventus Fãlciu, în timp ce Pãdureniul se deplaseazã la Perieni, unde vor întâlni pe Multim, formatie în fata cãreia a pierdut cu 5-0 pe teren propriu. Dupã înfrângerile cu FC Drânceni si Foresta Zorleni, jucãtorii lui Antoniu sunt hotãrâti sã rãmânã în cursa pentru calificare. Programul celor douã formatii în acest final de sezon e unul extrem de dificil. Dupã jocul cu Juventus Fãlciu, fotbalistii lui Vitis vor mai juca, acasã, cu liderul FCM Husi si în deplasare la Stãnilesti. De partea cealaltã, AutoRom întâlneste duminicã pe Multim Perieni, iar în etapa viitoare va sta, iar în ultima rundã se vor deplasa la Fãlciu. Tot în etapa astãzi, FC Drânceni primeste vizita Forestei Zorleni, iar liderul FCM Husi se deplaseazã la Zãpodeni, pentru întâlnirea cu Avântul. În partea a doua a clasamentului, Flacãra Murgeni joacã, pe teren propriu cu Olimpia Stãnilesti.

Vitis învinge cu 3-0

Comisia de Disciplinã a AJF Vaslui a decis ca Vitis Suletea sã câstige meciul cu AutoRom Pãdureni cu 3-0 la masa verde, deoarece Pãdureniul a folosit un jucãtor pe fals. În teren AutoRom s-a impus cu 2-1, însã în urma acestei decizii a pierdut punctele si a coborât pe locul cinci în Liga a IV-a.

Liga a IV-a, etapa a XXIV-a:

Multim Perieni – AutoRom Pãdureni

FC Drânceni – Foresta Zorleni

Vitis Suletea – Juventus Fãlciu

Avântul Zãpodeni – FCM Husi

Flacãra Murgeni – Olimpia Stãnilesti

Smart Negresti – FC Vaslui II 0-3

LPS Vaslui stã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.