28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Finanțele Publice își fac chat pentru a dialoga mai ușor cu contribuabilii

INEDIT… ANAF a anunțat un nou serviciu electronic disponibil pe www.anaf.ro, începând cu data de 22 noiembrie: chat cu contribuabilii.

SPRIJIN… Agenția Națională de Administrare Fiscală anunță că, de săptămâna viitoare, va răspunde și printr-un serviciu de chat. Chatul va oferi asistență pentru accesarea portalului instituției.

ANAF a anunțat un nou serviciu electronic disponibil pe www.anaf.ro, începând cu data de 22 noiembrie: chat cu contribuabilii. Acest serviciu se va afla în fază de testare până la sfârșitul anului. Prin intermediul serviciului, contribuabilii vor putea beneficia de asistență în vederea accesării serviciilor disponibile pe portalul instituțional. În situația în care contribuabilii doresc alte informații decât cele cu privire la serviciile disponibile pe portalul ANAF, ei vor avea la dispoziție în continuare call centerul ANAF. În anunțul publicat pe Facebook se spune că viziunea Agenției Naționale de Administrare Fiscală „este aceea de a deveni o administrație inovatoare și eficientă, capabilă să răspundă provocărilor mediului extern, care să ofere servicii noi și adaptate diferitelor categorii de contribuabili și care să faciliteze conformarea fiscală voluntară”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here