Firea, avertizată de Grupul de Comunicare Strategică după ce a anunțat că redeschide teatrele, deși e interzis: „E pasibilă de sancțiuni contravenționale și penale”

Gabriela Firea a anunțat, sâmbătă, că teatrele și instituțiile de spectacole se vor redeschide de luni în București, însă a fost contrazisă la scurt timp de Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului care a punctat că lucru ar încălca „normativele în vigoare”. UPDATE: Gabriela Firea a reacționat tot pe Facebook, criticând Guvernul pentru că a decis redeschiderea sălilor de jocuri, dar nu și a sălilor de spectacole. „Într-adevăr, între o sală de teatru şi una de păcănele e o diferenţă! Parcă şi virusul e mai cu.. talent! La teatru! La păcănele trece neobservat, drăguţul de el!! Să ne ducem după ‘fenta?”, a scris Gabriela Firea pe Facebook. „Din 15 iunie, teatrele și instituțiile de spectacole administrate de Primăria Capitalei se redeschid pentru public. Cultura este esențială pentru viața unui oraș, așa că am decis, împreună cu managerii teatrelor din București, reluarea treptată a spectacolelor cu public, acest anunț fiind așteptat de sute de artiști și mii de bucureșteni”, a scris Gabriela Firea, sâmbătă dimineață, pe Facebook. Grupul de Comunicare Strategică a reacționat imediat și a transmis că spectacolele desfășurate în spații închise sunt interzise și că descurajează astfel de inițiative, care ”riscă să pună în pericol” viața și sănătatea oamenilor.
Citeşte întreaga ştire: Firea, avertizată de Grupul de Comunicare Strategică după ce a anunțat că redeschide teatrele, deși e interzis: „E pasibilă de sancțiuni contravenționale și penale”
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ