30.3 C
Vaslui
28-iun.-2022

Flacara straluceste

APROAPE DE PLAY-OFF… Flacãra Murgeni încheie anul pe locul trei în seria “Sud” cu 28 de puncte si este foarte aproape de calificarea la play-off-ul campionatului judetean de fotbal. O echipã muncitoare cu jucãtori doar din localitate. Aceasta este reteta celor de la Flacãra Murgeni, odatã cu instalarea lui Iulian Hristian pe banca tehnicã a echipei.

Antrenorul Flacãrii vrea sã spargã orice tipare: este foarte aproape de a duce Murgeniul la play-off si îsi propune ca în urmãtorii ani sã ajungã la barajul de promovare în Liga a III-a. Iulian Hristian se declarã multumit de rezultatele echipei si sperã ca în acest an Flacãra sã termine cât mai sus în clasamentul Ligii a IV-a. “Suntem multumiti de rezultatele pe care le-am obtinut, mai ales cã suntem foarte aproape de a ne califica la play-off, iar din câte stiu eu Murgeniul nu a reusit niciodatã sã se califice. Ne bucurã acest lucru, pentru cã noi folosim doar jucãtori din Murgeni. Dacã am avea bani sã aducem doi-trei jucãtori de valoare, cred cã am putea sã ne batem pentru câstigarea campionatului”, a declarat Iulian Hristian.

Flacãra reia pregãtirile la mijlocul lunii ianuarie

Aflati în vacantã, jucãtorii Murgeniului vor sã participe la Memorialul “Nicolae (Cucu) Oancea”, competitie care va avea loc în partea a doua a lunii decembrie. “Deocamdatã suntem în vacantã, iar la mijlocul lunii ianuarie vom începe pregãtirile pentru partea a doua a campionatului. Vrem sã participãm la Memorialul “Nicolae (Cucu) Oancea”, care va avea loc la sfârsitul acestei luni la Vaslui, dar acest lucru nu depinde doar de noi”, a mai spus Hristian.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here