32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Flăcările au pus stăpânire pe muntele Pietricica din Piatra-Neamț. Incendiul s-a extins aproape de locuințe. Salvatorii au intervenit la fața locului, printre care și pompieri ieșeni

Marți, 30 noiembrie 2021, un incendiu a izbucnit în municipiul Piatra- Neamț. Muntele Pietricica a fost acaparat de flăcări. Există riscul ca incediul să ajungă la locuințe, la o mănăstire la fondul forestier din vecinătate din cauza vântului care îngreunează eforturile pompierilor.

Pe lângă pompierii din județul Neamț la fața locului se deplasează și echipaje din Iași, de la Detașamentul 2, dar și din Bacău.

Ce au transmis reprezentanții ISU. Incendiul din Piatra Neamț a fost lichidat

UPDATE: „În jurul orei 22:26, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în municipiul Piatra Neamț, pe muntele Pietricică.
Incendiul se manifesta cu flacără deschisă pe o suprafață mare, existând posibilitatea propagării la mai multe locuințe, la o mănăstire (Mănăstirea Pietricică) și la fondul forestier (condiții meteo nefavorabile, vânt puternic)…https://www.bzi.ro/flacarile-au-pus-stapanire-pe-muntele-pietricica-din-piatra-neamt-incendiul-s-a-extins-aproape-de-locuinte-4321840

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here